Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
18 komentara

Siromahu Ciganoviću želi pokloniti vikend na glečeru

Neven Ciganović će uskoro slaviti rođendan pa mu njegovi prijatelji žele nešto darovati. Urukalo bi mu darovala putovanje, a Kosmač remen

Petar Glebov/Pixsell
Foto: Petar Glebov/Pixsell
18 komentara

Vidjet ću se s najdražim prijateljima, to je dan kao i svaki drugi, na drugima je da slave moj rođendan, rekao je Neven Ciganović. Stilist živi u suterenu trošne kuće na zagrebačkom Goljaku i neće dodatno trošiti kako bi obilježio 40. rođendan. Iako neće biti slavlja, mnogi poznati rekli su će mu rado nešto darovati. Davor Jurkotić (34) iz Bijelih udovica ispričao je kako bi Cigiju volio darovati vikend u brvnari na glečeru. Tamo bi mu, kaže, zamaskirani Mario Lipovšek Battifiaca (39) i on ispunjavali sve želje.
- Kostimirali bismo se kao Ava Karabatić i njezin otac, a Cigi bi morao jedino cijepati drva u kupaćim gaćicama - bio je detaljan Jurkotić. Jelena Urukalo (24) darovala bi mu putovanje.
- Upravo sam na Plitvicama i odlično je za relaksaciju, kupit ću mu kartu da dođe - kazala je bivša manekenka. Boris Kosmač (39) kaže da je Cigi jednostavan dečko i zadovoljio bi se sitnicom poput remena. Mia Begović (47) bi s Ciganovićem najradije otišla u šoping da si on sam izabere šešir ili šal. Nives Drpić (28) neće mu ništa kupiti jer, kako kaže, nije ni namjanje s njim bliska.

IZ CENTRA GRADA ODSELIO SE U PODRUM
U podstanarskom stanu od 40 “kvadrata” živi već sedam mjeseci. U poluzavršenu dvokatnicu na Goljaku doselio se iz središta Zagreba. Susjedi su zadovoljni jer stilist ne tulumari i ne buči, otkrili su i da je stan prije služio kao skladište.

Naši partneri pišu
Message