To je to što me zanima!

Sisters Sledge u Zadru su jele meso ispod peke i pile vino

Sister Sledge plovile su Kornatima. Kako biogradska Ilirija na svojoj jahti nudi i domaću 'spizu' sestre su uživale u delicijama. Oduševljene su maslinovim uljem
Vidi originalni članak

Diskodive Sister Sledge koje su nedavno nastupale u Zadru, odlučile su razgledati Dalmaciju. Dan nakon koncerta provele su na brodu Nada u obilasku Kornata, gdje su uživale u kristalno čistom moru i u ljepotama Nacionalnoga parka. 

Kako biogradska Ilirija na svojoj jahti nudi i domaću 'spizu' sestre su uživale i u delicijama. Posebno su oduševljene maslinovim uljem. Nakon uživanja na Kornatima bile su na večeri u hotelu Ražnjevića dvori u Polači, gdje su i spavale. U autohtonom ambijentu starinskih kamenih kućica jele su klasična dalmatinska hladna predjela, tjesteninu, meso ispod peke, a pile su vrhunska dalmatinska vina. Nakon što su večerale, prije spavanja su pozdravile sve koji su bili na druženju i nadaju se da će uskoro ponovno doći u Zadar na ljetovanje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Galeb i ja 31.07.2015.

    Ma nije moguce,jele meso i pile vino u Zadru.Nevjerovatno,ja bi to napisao u sve novine.Interesira me sto ce sutra jesti ??.

  • Cukrena 31.07.2015.

    Taman na radiju svira Kalelarga..:)

  • ivekm 31.07.2015.

    MESO ispod peke???? Pa valjda su ih oprali! Zna se kaj ide ispod peke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare