To je to što me zanima!

Situacija je sve gora: Otišla još jedna Meghanina asistentica

Njezin odlazak mogao bi napokon potvrditi glasine da je s Meghan uistinu vrlo teško raditi. Naime, Samantha je na kraljevskom dvoru kao tajnica radila preko 17 godina...
Vidi originalni članak

Samo nekoliko mjeseci nakon otkaza osobne asistentice, tajnica za komunikacije kraljevske obitelji Samantha Cohen (50) također je odlučila otići. Nakon što se rodi dijete, Samantha će prestati raditi za Meghan Markle (37). 

Samantha je ključni dio njihovog osoblja, a njezin odlazak mogao bi napokon potvrditi glasine da je s Meghan uistinu vrlo teško raditi. Samantha je na kraljevskom dvoru radila 17 godina, a razlog njezinog odlaska još nije službeno potvrđen.

Ovo nije jedina Meghanina asistentica koja je odlučila prekinuti suradnju s njom. Melissa Toubati (39) dala je otkaz zbog stalnog pritiska i stresa koji je proživljavala na radnom mjestu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako je prenio Mirror, izvor blizak kraljevskoj obitelji priznao je kakve je pritiske redovito proživljavala njezina asistentica Melissa te koji su bili pravi razlozi njezinog otkaza. 

BIVŠA ASISTENTICA KAŽE Nije baš mila i draga? Procurili detalji o naravi Meghan Markle

- Njezin posao bio je vrlo stresan. Morala se nositi s brojnim zahtjevima vojvotkinje zbog čega je bila pod velikim stresom. Često je i plakala - priznao je izvor.

Već se neko vrijeme govori o Meghaninom odnosu prema zaposlenicima i njezinom razmaženom ponašanju kojem je prigovorila i sama kraljica. Na kraljevskom vjenčanju, Meghan je umjesto tijare izrađene za kraljicu Mary željela nositi smaragdnu tijaru. To se kraljici nikako nije svidjelo pa se na njezino ponašanje požalila Harryju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • prvi general 10.12.2018.

    Normalno da je teško s njom raditi kad ona ništa ne radi! Hej ljudi, dajte malo mučnite glavom! Tu se ne radi o pravom biznisu, nego o povlađivanju histeričnim ispadima razmažene povlaštene kaste i tako bi trebao zvučati oglas za posao. Ja fakat ne znam što ljudi očekuju kad se za takav posao prijave, pa onda budu razočarani. Prije par stotina godina je takva radna pozicija bila znana kao "dvorska luda", a sad sve mora biti fenci šmenci, ni za smetlara više ne smiješ reći da je smetlar, pa onda nastupi razočaranje kad shvatiš što zapravo u praksi trebaš raditi

  • 10.12.2018.

    može smijeniti koga hoće, ako nije po njezinome

  • japanokinez 10.12.2018.

    Ova megan je jedna od najružnijih žena. Crvenko se usrećio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare