Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
73 komentara

Nije baš mila i draga? Procurili detalji o naravi Meghan Markle

Meghan Markle navodno se promijenila kad je upoznala princa Harryja i s njim započela ozbiljnu vezu, a na površinu su 'isplivali' i detalji o glumičinoj teškoj naravi...

Prince Harry, The Duke of Sussex with Meghan Markle the Duchess of Sussex meet young people from a number of mental health projects operating in New Zealand, at the Maranui Cafe in Wellington
Foto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
73 komentara

Nakon što je njezina osobna asistentica Melissa dala otkaz nakon samo šest mjeseci, počele su kružiti glasine da Meghan Markle (37) nije mila i draga kao što se to na početku činilo. Iako točan razlog odlaska asistentice još uvijek nije poznat, nagađa se da bi to moglo biti zbog Meghanine 'teške naravi'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Harry and Meghan in New Zealand | Autor: Paul Edwards/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL Foto: Paul Edwards/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL

Njezina bivša agentica Gina Nelthorpe-Cowne (52) s kojom se razišla krajem prošle godine, nedavno je za medije rekla da je Meghan 'izbirljiva i zahtjevna' te da je fokusirana samo na ono što ona želi. Na početku Meghanine veze s princem Harryjem, Gina je tvrdila da će Meghan prekinuti odnos sa svakim tko se s njom neće slagati. 

Royal tour of Tonga - Day Two | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELL Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

- Kad je veza s Harryjem postala ozbiljna, pitala sam ju je li zabrinuta zbog toga što će joj se život nakon vjenčanja potpuno promijeniti, a ona izgubiti svoju privatnost. Nije mi ni odgovorila na pitanje, već je rekla da ne želi slušati moje negativnosti i jednostavno promijenila temu - Ginino priznanje prenosi Mirror.

Osim toga, dodala je i da se Meghan promijenila kad je upoznala Harryja. Samo tjedan dana prije objave njihovih zaruka, Meghan i Gina odjednom su prestale komunicirati, a svaki put kad bi Gina na bilo koji način pokušavala doći do Meghan, javili bi joj se njezini odvjetnici. 

Royal wedding | Autor: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL Foto: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL

- Bila sam razočarana... - rekla je Gina koja je Meghan smatrala prijateljicom.

Meghan navodno ne podnosi negativnost, a na njezino 'razmaženo' ponašanje unuka je navodno prije vjenčanja upozorila i sama Kraljica. Naime, Meghan je na kraljevskom vjenčanju umjesto tijare izrađene za Kraljicu Mary, željela nositi smaragdnu tijaru. To se Kraljici nije svidjelo pa se nije ustručavala prigovoriti njezinom ponašanju.

Royal wedding | Autor: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL Foto: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL

U knjizi o kraljevskoj obitelji britanskog pisca i novinara Roberta Jobsona, princ Harry prije vjenčanja osoblju je navodno rekao da 'sve što Meghan želi, Meghan mora dobiti'. 

NOVI BOLESTAN INTERNETSKI TREND: Ljudi si sami "operiraju" noseve?

Naši partneri pišu
Message