To je to što me zanima!

Sjećate li ga se kao debeljka iz serije? Sada je neprepoznatljiv

Glumac je doživio pravu transformaciju i izgubio gotovo 100 kg, uvjeren kako će mu novi look donijeti više uloga, no industrija ga je, čini se, trebala kao debeljka
Vidi originalni članak

Glumac Ethan Suplee (43) široj publici ostao je najupamćeniji kao Randy u dobro poznatom američkom sitcomu  'Zovem se Earl', a glumio je i u nekolicini respektabilnih filmova, no ono zbog čega je posljednjih godina glumac najčešće u medijima je njegova velika transformacija. 

U svojem najgorem izdanju, kako sam tvrdi, težio je više od 200 kg, a fotografije kojima se danas hvali na društvenim mrežama pokazuju kako je glumac postao ovisnik o teretani, koji iznimno pazi što unosi u sebe, a prioritet mu je tjelovježba. 

Suplee je mislio kako će s njegovim novim lookom stići i veća ponuda uloga, no to se nije pokazalo točnim. Izgubio je stotinjak kilograma, ali i neke poslove. 

Mršavljenje ga je zamalo koštalo i važne uloge u TV seriji 'Chance', u kojoj glumi uz Hugha Laurieja. Na castingu se pojavio vidno 'tanji' što se producentima nimalo nije svidjelo. Glumca su htjeli angažirati, ali baš onakvog kakav je nekada bio. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Rosenrot 16.01.2020.

    American History X savršena uloga rednecka

  • 15.01.2020.

    druga osoba

  • sarcasmo 15.01.2020.

    danas je nabildani debeljko

Komentiraj...
Vidi sve komentare