To je to što me zanima!

Sjećate li se farmera Nevena? U showu je ljubio Samantu, pa obitelj zasnovao s prijateljicom

2022. ćemo dočekati doma, doći će mi sestra, šogor, nećakinja i najuža familija, a i vikendima kod njih još veselije jer im dolaze Katarinina djeca iz prošlog braka, kaže Neven
Vidi originalni članak

Neven Landek, farmer iz 13. sezone emisije 'Ljubav je na selu' sretan je i ponosan jer je postao tata i veseli se prvom Božiću s kćerkicom.

- Odlično sam! Sretan sam, a s bebom je veselo i burno - pohvalio se Neven za RTL. Neven je odlučio da će joj krsna kuma biti Maja Lena Švaljug, natjecateljica iz desete sezone 'Ljubav je na selu', s kojom je blizak prijatelj, a otkrio je da njegova princeza ima još jednu kumu, i to Maru Sučić iz 13. sezone.  - Mara je Mijina šišana kuma. To znači da joj je odrezala pramen kose i čuva ga - opisao je Neven simpatičnu tradiciju.

Božić su proslavili kod kuće, a tako planiraju i Novu godinu jer kaže da je s malom bebom teško nekud ići, ali bez obzira na to nema problema s njom.

VRAĆA SE OMILJENO TV LICE! Bahra ne odustaje od ljubavi: U novom showu za njom će trčati pet frajera, a ona bira pravog

- Nemamo nikakvih problema s njom. Po noći spava. Raste, napreduje, počela se okretati, smije se, igra se... Ima već i dva zubića - pohvalio se.

Partnerica Katarina pojavila se u epizodi 'Ljubav je na selu' u kojoj su kandidatkinje stigle na farmu Nevena Landeka. Komentirala je kako je nezadovoljna djevojkama te kako smatra da niti jedna od njih nije prava za Nevena. Poslije je među njima 'planula' ljubav, a Neven je prihvatio i djecu iz Katarininog ranijeg braka. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • VelikiBU 28.12.2021.

    Nebi ih imao za susjede

  • brkozg 28.12.2021.

    Nevenko moj..a jesi se vala usrećio.

  • toby 28.12.2021.

    Ovu treba bacit malo na lešo prehranu 😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare