Show

Komentari 48

Bahra ne odustaje od ljubavi: U novom showu za njom će trčati pet frajera, a ona bira pravog

Bahra ne odustaje od ljubavi: U novom showu za njom će trčati pet frajera, a ona bira pravog

Legenda RTL-ovog realityja 'Ljubav je na selu' nije odustala od potrage za savršenim muškarcem. Ovaj će puta sudjelovati u novom showu u kojoj ona neće 'trčati' za frajerima, već oni za njom

Bahra Zahirović (56) ne odustaje od ljubavi, a ovaj se puta odlučila prijaviti u još jedan show, ali će se u njemu muškarci boriti da nju osvoje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Odlučila je da joj je dosta da se ona bori za tuđe srce te je u showu 'Pet frajera tjedno' odlučila biti ta za čije će se srce drugi kandidati boriti, piše RTL.hr.

Bahra je ljubav tražila i ranije, a proslavilo ju je sudjelovanje u tri sezone 'Ljubav je na selu'. Od tada ju gledatelji nisu mogli zaboraviti.

Naime, prvi je puta bila u 'Ljubav je na selu international' kod Domina, a nakon toga kod farmera Valtera u 12. sezoni te kod farmera Marijana u 13. sezoni.

Novi show 'Pet frajera tjedno', u kojemu će se kandidatkinja ponovno okušati u ljubavi, počinje već u ponedjeljak.

- Ponovno sam se našla u novom showu. Veoma se ponosno i ispunjeno osjećam da se netko, malo za promjenu, bori za moje srce, da vidim kako je biti u jednoj takvoj ulozi. Nije to uopće loše! - kaže Bahra, koja se na snimanjima već snalazi kao riba u vodi.

Od muškaraca koje je ugostila u showu očekivala je puno, ponajprije da su džentlmeni, lijepog izgleda i dobrih namjera, pozitivni, privlačni i da se istinski trude osvojiti je, a na suživot s ''frajerima'', kaže, brzo se privikla.

- Kad sam vidjela u kojoj sam se situaciji našla, jednostavno mi je to bilo malo čudno i neobično, ali opet sam trebala i to vidjeti i doživjeti – živjeti u kući s tolikim muškarcima. Nisam se nikad našla u toj situaciji! Odlučila sam da ću biti stvarno iskrena i otvorena, da me što bolje i više upoznaju, da vide koji su moji karakteri. Kako će se oni postaviti prema meni, tako ću ja prema njima! Ali gledala sam da budem što kulturnija, finija, pristupačnija kao jedna žena koja očekuje takve muškarce oko sebe -  otkriva svoje taktike u showu.

Bahra će s muškarcima provesti čitav tjedan koji će obilježiti iskreni razgovori, romantični izlasci, piknici u prirodi i doručci u krevetu, ali i neke trzavice i teške odluke, a kad je riječ o ljubavnim iskricama nakon samo nekoliko dana poznanstva, ističe, sve su karte otvorene:

- Pa zašto ne, sve ovisi kako netko 'klikne' s nekim i kako se nađu u toj suštini dvije osobe - kaže.

Najčitaniji članci