To je to što me zanima!

Sjećate li se i vi da je Victoria Beckham glumila u 'Dallasu'?

'Namontirala' je svoju glavu na tijelo glumice Victorie Principal iz svoje omiljene serije 'Dallas' i fanove na Twitteru 'počastila' fotkom na kojoj je u društvu glumaca
Vidi originalni članak

Supruga nogometaša Davida Beckhama otkrila je da je godinama htjela posjetiti 'Dallas' jer je još kao dijete obožavala istoimenu popularnu američku TV seriju. Majka četvero djece u srijedu se u Dallasu pojavila na kratkoj privatnoj modnoj prezentaciji Neimana Marcusa, predsjednika grupacije Neiman Marcus Group. 

Dizajnerica je na crvenom tepihu nakratko pozirala u bijeloj kratkoj čipkastoj haljinici iz svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2013. godine. Događaj je bio privatnog karaktera, na njemu se pojavilo stotinjak uzvanika kojima je bilo zabranjeno fotografirati goste.

Victoria je uskoro svoju ljubav prema 'Dallasu' podijelila s obožavateljima na Twitteru. 'Počastila' ih je fotografijama na kojima pozira u društvu glumaca iz serije. Vješta dizajnerica 'namontirala' je svoju glavu na tijelo glumice Victorije Principal.

- Uvijek sam htjela biti u Dallasu i evo me! Pronađite razlike s Victoriom. Dallas je bio san - napisala je ispod fotografije.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ViktorijaRodić 16.11.2012.

    ova ženska je odvratna,a puna je sebe,može obući najskuplje kreacije,kad nije lijepa

  • feba 16.11.2012.

    Malo bolesno!!!

  • bbb82 16.11.2012.

    Kaj si je našarafila glavu ? hahaha, svraka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare