To je to što me zanima!

Sjećate li se Ksene, princeze ratnice? Evo kako danas izgleda

Lucy Lawless, novozelandska glumica koja je utjelovila legendarni lik, danas slavi svoj 56. rođendan. Danas više nema dugu smeđu kosu, a i posao ispred kamere zamijenila je onim iza nje...
Vidi originalni članak

Sjećate li se Ksene, princeze ratnice, i njezine prijateljice Gabrijele? Iako se popularna serija prestala emitirati prije više od 20 godina, mnogima je u pamćenje urezan prepoznatljiv 'urlik' princeze Ksene dok radi kolut u zraku ili baca svoje oružje na neprijatelje. 

Lucy Lawless, novozelandska glumica koja je utjelovila legendarni lik, danas slavi svoj 56. rođendan. Više nema dugu smeđu kosu koja je obilježila Ksenu, a više se i ne bavi glumom, draži su joj drugi poslovi u toj industriji. Na svojim društvenim mrežama podijelila je prije par mjeseci veliki uspjeh. Naime, po prvi put se okušala kao redateljica, i to u dokumentarcu 'Never Look Away', a koji je i prikazan krajem siječnja na festivalu Sundance. 

- Margareth Moth će vas inspirirati da budete još nevjerojatniji, originalniji i hrabriji u životu. Stvarno želim da ga pogledate - napisala je Lawless u objavi. A Moth o kojoj je snimila film bila je prva novozelandska snimateljica koja je dva desetljeća pokrivala brojne ratne zone te je u Sarajevu upucana zbog čega je ostala bez dijela vilice. 

Lawless se, između glumačke karijere i redateljske, povukla iz javnog života. Posvetila se tada bila obitelji. U braku je je s producentom Robertom Tapertom, a supružnici imaju i dvoje djece.

Glumičina strast je, među ostalim, i borba za zaštitu okoliša i aktivizam, zbog čega je 2012. godine završila i u pritvoru. Naime, Lucy je provalila u brod kako bi spriječila bušenje nafte.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare