To je to što me zanima!

Sjećate li se legendarne svađe Anđe i Roka zbog bakalara? 'Ne slavi mi se nego ždere i loče!'

Cilo misto jede bakalar, a samo mi teletinu. Sada bi dao 5000 dinara za porciju bakalara, vikao je Roko. Brojni gledatelji ispod videosnimke komentirali su kako je ovo jedna od najboljih scena u seriji
Vidi originalni članak

Svako naše malo smišno misto jema svoje stvari, jema porte, jema pjace, jema kale i šporke kantune, pjevao je pokojni Boris Dvornik u seriji koja je 1970. prikovala uz male ekrane sve stanovnike bivše države - od Slovenaca pa sve do Makedonaca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svi su nestrpljivo pratili dogodovštine dotura Luigija, njegove Bepine i ostale stanare 'Našega malog mista'. 

Teško je nabrojati sve 'kultne' scene iz ove legendarne serije, ali jedna od najpoznatijih je sigurno ona kada su se na Badnje večer Roko (Boris Dvornik) i Anđa (Zdravka Krstulović) posvađali jer nema bakalara i fritula, nego je na stolu servirana teletina. 

- Cilo misto jede bakalar, a samo mi teletinu. Sada bi dao 5000 dinara za porciju bakalara. Ne slavi mi se nego ždere i loče - vikao je Roko. Brojni gledatelji ispod videosnimke komentirali su kako je ovo jedna od najboljih scena u seriji. 

- Legendarno! Kakav povratak u djetinjstvo. Omiljena scena - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • brilli 26.12.2020.

    genijalno...

  • savskokupaliste 25.12.2020.

    Inače serija je crno-bijela.

  • KusNjega 25.12.2020.

    Naravno da nije kad su svi veliki Hrvati bili komunisti ili su njihovi potomci. Pa vidite Bandića i Plenkija, jedan je bio Titov učenik, drugi je po roditeljima. E vidite kaoliko se trude zamračit tu činjenicu. Moji mali Hrvati su naravno slavili Božić bez da ih je itko pitao i branio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare