To je to što me zanima!

Sjećate li se mišićavog Ervina iz Big Brothera? I dalje 'zavodi', a danas izgleda neprepoznatljivo

Sarajlija je jako ponosan na svoj izgled, a isklesanim torzom oduševljene su i brojne pratiteljice koje komentiraju kako Ervin izgleda poput svjetskog modela
Vidi originalni članak

Ervin Mijaković (29), javnosti poznat kao natjecatelj u regionalnom Big Brotheru 2015., nakon izlaska iz showa posvetio se radu na svom tijelu. Svakodnevni odlazak u teretanu donio je rezultate, a influencer se vrlo često hvali svojim rezultatima. Nakon 'Velikog Brata' otišao je u srpski reality 'Parovi', a danas svoj macho izgled njeguje do krajnjih granica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sarajlija je jako ponosan na svoj izgled, a isklesanim torzom oduševljene su i brojne pratiteljice koje komentiraju kako Ervin izgleda poput svjetskog modela.

Na društvenim mrežama prati ga više od 22.000 ljudi, a otkrio je da radi kao televizijski voditelj.

Ervin je najviše ostao zapamćen po turbulentnoj vezi i seksom ispred kamera sa Splićankom Stefani Banić.

Kasnije je otkrio kako je zaljubljen u Riječanku Barbaru Šegetin, ali između njih nikada nije bilo ništa više od prijateljstva. Nakon Big Brothera, 2020. godine sudjelovao je i u kontroverznom realityju 'Parovi'.

Ipak, izdržao je samo tjedan dana pa je prvi napustio show.

- Svaki show od navedenih je dobar i kvalitetan na svoj način. Big Brother me realno proslavio, 'Zadruga' je iskreno najgledanija i drago mi je što sam bio dio takvog projekta, također i ovaj format 'Parova' je odličan. Manje je svađa, više se bazira na zabavu i neke kvalitetnije stvari u odnosu na prethodne sezone - rekao nam je u rujnu 2020. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Saladin 10.10.2023.

    hlace 4 broja manje 😂

  • 1985 04.08.2022.

    Šta mater rodi …

  • 23.07.2022.

    s obzirom na tajice koje nosi, više je nego očito koji dio populacije "zavodi"

Komentiraj...
Vidi sve komentare