To je to što me zanima!

Sjećate li se Šeherezade iz 1001 noći? Izgleda potpuno drugačije

U 1001 noći gledatelji su pratili ljubavnu priču Šeherezade i bogatog Onura, kojeg je utjelovio Halit Ergenc. Berguzar i Halit na setu popularne serije su se i sami zaljubili
Vidi originalni članak

Turska glumica Berguzar Korel (41), našoj publici najpoznatija iz hit serije '1001 noć' u kojoj je glumila Šeherezadu, danas izgleda potpuno drugačije.

TURSKE ZVIJEZDE Sulejman i Šeherezada dobili drugo dijete: 'Imali krizu braka'

Kada je glumila Šeherezadu, Berguzar je imala prepoznatljivu dugačku crnu kosu. Međutim, glumica već neko vrijeme nosi kratki plavi bob. 

U 1001 noći gledatelji su pratili ljubavnu priču nje i bogatog Onura, kojeg je utjelovio Halit Ergenc (53). Berguzar i Halit na setu popularne serije su se i sami zaljubili. U bračnu luku su uplovili 2009. godine, a danas imaju troje djece; sinove Alija i Hana te kćer Leylu

Kada je zaiskrilo između glumačkog para, oboje su već bili u vezama. Berguzar je tada napustila zaručnika, baletana Tana Sagturka, a Halit trudnu suprugu Gizem Soysaldi. Kada je glumac zatražio razvod, Gizem je pobacila, a on joj je morao isplatiti iznos od  250 tisuća turskih lira (oko 115 tisuća eura). 

POGLEDAJTE ŠTO NAM JE OTKRILA ANA URŠULA NAJEV: 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Samo Iva 28.11.2023.

    Ček žena je pobacila i zbog toga dobila 115 tisuća eura.od njega!..Kako se to uopće može dokazat da je zbog njega?

  • Štrumfeta6 28.11.2023.

    cice je ostavila kod kuće?

  • bree77 28.11.2023.

    Lijepa jedino kao crnka ne znam šta joj bi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare