Show

Komentari 17

Sulejman i Šeherezada dobili drugo dijete: 'Imali krizu braka'

Sulejman i Šeherezada dobili drugo dijete: 'Imali krizu braka'

Danas su jedan od najslavnijih parova u Turskoj. Imaju cijele horde obožavatelja, a Halit svoju suprugu u medijima opisuje najljepšim riječima te govori o njoj kao o ženi s kojom ima sve što treba

Berguzar Korel (37) poznatija na našim prostorima kao Šeherezada iz serije '1001 noć' dobila je drugo dijete s glumcem Halitom Ergençom (49), piše turski Internet Haber

POGLEDAJTE VIDEO:

Onur iz serije, poznatiji i kao sultan Sulejman Veličanstveni i ona već imaju sina Alija (8). Glumica je već pričala o tome da žudi za proširenjem obitelji, a želja im se ostvarila.

Sapunica 'Tisuću i jedna noć' je o fatalnoj ljubavi između prekrasne Šeherezade i Onura koji je njenu ljubav i odanost pokušao kupiti plativši liječenje njenog sina.

Na setu te sapunice kemija je prštala ispred i iza kamera, a protagonistički par - Bergüzar Korel i Halit Ergenç - fatalno su se zaljubili i napustili svoje dotadašnje partnere. Halit je tad bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi.

S druge strane, Berguzar je ostavila dečka bez mnogo drame. Par se vjenčao 2009., a vijesti o njihovom vjenčanju punile su stupce u turskim i svjetskim medijima. Iako danas žive u idili, njihov brak popratilo je i nekoliko skandala.

 - S obzirom da je njihova ljubav planula na setu, Bergüzar nije bilo svejedno kada je Halitova partnerica u uspješnici 'Sulejman Veličanstveni', postala prekrasna Meryem Uzerli, poznatija kao Hurrem - navodili su turski mediji. 

Turski mediji brujili su o njenim ljubomornim ispadima i potencijalnoj Halitovoj nevjeri, a Bergüzar je posjećivala bračnog terapeuta.

Iako su svi mislili da je braku tada došao kraj, par se odlučio boriti za svoj brak.

Danas su jedan od najslavnijih parova u Turskoj. Imaju cijele horde obožavatelja, a Halit svoju suprugu u medijima opisuje najljepšim riječima te govori o njoj kao o ženi s kojom ima sve što treba. 


 

Najčitaniji članci