To je to što me zanima!

Sjećate li se sestara Elizondo i braće Reyes? Stiže nastavak jedne od najgledanijih sapunica

Okupila se originalna glumačka postava, potvrđeno je, a od iduće godine će publika ponovno pratiti dogodovštine Juana i Norme, Oscara i Jimene te Franca i Sare
Vidi originalni članak

Snimat će se nastavak kolumbijske telenovele 'Osveta ljubavi' koja se kod nas prikazivala prije 18 godina, potvrđeno je, a vijest je razveselila brojne fanove jedne od najgledanijih sapunica svih vremena.  Izvorni naziv joj je 'Pasión de Gavilanes', a radnja je pratila priču trojice braće i tri sestre. Njih trojica braće žele osvetiti za smrt svoje sestre koju je prouzrokovala obitelj spomenutih sestara, ali se na kraju braća ipak zaljube u sestre.  Priča je bila napeta zato što je svaki gledatelj imao svoj omiljeni par. 

TURBULENTNI ŽIVOTI Kako danas izgledaju zvijezde meksičkih sapunica iz '90-ih? Pogledajte što su neke učinile...

To su bili Juan i Norma, Oscar i Jimena,  te Franco i Sara. U nastavku će se pojaviti gotovo cijela originalna glumačka ekipa, uključujući Maria Cimarra (50) koji je glumio Juana Reyesa i Dannu Garciu (43) koja je utjelovila Normu Elizondo.

Telemundo će telenovelu premijerno prikazati u veljači 2022. godine, a sada ćemo napokon vidjeti kako se nastavila priča omiljenih televizijskih parova 19 godina nakon premijere prve epizode.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • VolbeatDbv 14.12.2021.

    Nikad čuo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare