Obavijesti

Show

Komentari 33

Kako danas izgledaju zvijezde meksičkih sapunica iz '90-ih? Pogledajte što su neke učinile...

Kako danas izgledaju zvijezde meksičkih sapunica iz '90-ih? Pogledajte što su neke učinile...
19

Ove glumice proslavile su se svojim ulogama na malim ekranima krajem prošlog stoljeća, a neki od njihovih života zvuče kao scenarij sapunica u kojima su glumile...

VIDEO

Tijekom '90-ih godina, gotovo cijeli svijet gledao je meksičke telenovele. Te sapunice katapultirale su njihove glavne glumice u svjetsku slavu, a neke od njih imale su gotovo jednako turbulentne živote kao što su oni likova koje su utjelovile.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:09

Jedna od prvih sapunica koja je "prikovala" hrvatske gledatelje pred male ekrane bila je 'Divlja ruža'. Glavnu junakinju Rosu Garciju glumila je Veronica Castro (68), kojoj je to bila najznačajnija uloga u karijeri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nastavila je glumiti u serijama i sapunicama, ali i u filmovima te je njen posljednji film 'Dime Cuando Tu' izašao prošle godine.

Screenshot

Kao i mnoge druge slavne osobe, Castro nije mogla odoljeti estetskim operacijama kako bi što dulje zadržala svoj mladenački izgled. Ipak, mnogi misle kako je pretjerala i da joj je lice ostalo 'zaleđeno'.

Facebook

Ista optužba često je upućena i glumici Gabrijeli Spanic (47), čiji su korijeni iz Hrvatske. Spanic su njeni obožavatelji više puta molili da stane s botoksom ili barem uspori.

- Opet si išla pod nož. Bit ćeš tako deformirana da nećeš više ličiti na sebe - napisao joj je jedan pratitelj ispod fotografije.

Spanic je tijekom '90-ih bila jedna od najtraženijih glumica na području Južne Amerike, a najpoznatija je po svojoj ulozi u seriji 'Otimačica'. Nakon toga je glumila i u sapunicama 'Za tvoju ljubav', 'Zatočenica' i 'Gospodarica tvojeg srca' i tom žanru posvetila je svoju karijeru.

Međutim, ljubav prema kirurškim pothvatima nisu najkontroverzniji dio Gabrielinog života.

Gabriela Spanic pokazala bujni dekolte, a obožavatelji joj našli zamjerku: 'Opet si išla pod nož'
Gabriela Spanic pokazala bujni dekolte, a obožavatelji joj našli zamjerku: 'Opet si išla pod nož'

Tako je njena asistentica Marcia Fernández Babio uhićena nakon što je optužena da je tijekom četiri mjeseca potajno trovala glumicu, njenu majku, sina i sluškinju.

Babio je isprva bila zaposlena kako bi špijunirala Gabrielinu blizanku Danielu, no kad je Daniela shvatila što se događa, Gabriela je zaposlila Babio kao asistenticu. Asistentica je u piće i hranu obitelji stavljala spoj amonijaka korišten u otrovu za štakore.

 

Babio je tvrdila da njeni zločini nisu bili neprovocirani, već da je trpjela seksualno zlostavljanje.

- Mjesecima sam trpjela Gabrieline uvrede, a tijekom jednog snimanja počela me neprimjereno dirati - izjavila je jednom prilikom.

Osim trovanja i estetskih operacija, Spanic je izazvala veliku kontroverzu kad je u potpunosti gola pozirala za meksički erotski časopis H Extremo. Iako je to bilo pred desetak godina, Gabriela se i dalje rado pohvali golišavim fotografijama na Instagramu.

Još jedna gledateljima draga serija bila je 'Marisol', koju je tumačila glumica Erika Buenfil (57). Priča prati djevojku Marisol koja mora živjeti s velikim ožiljkom, a povrh svega nesretno se zaljubljuje.

24sata

Slična sudbina zapala je i samu Eriku, koja je neplanirano zatrudnjela s Ernestom Zedillom Jr., sinom bivšeg meksičkog predsjednika.

Vraća se Marisol: Eriku Buenfil gledat ćemo u novoj telenoveli
Vraća se Marisol: Eriku Buenfil gledat ćemo u novoj telenoveli

Nakon što mu je rekla o trudnoći, Zedillo ju je ostavio te je sina Nicolasa de Jesusa (16) morala odgojiti sama.

Televisa

- Sve se odvilo neočekivano i preko noći. Nisam zapravo htjela tu vezu i bila sam uplašena kada sam saznala da sam ostala trudna. Ernesto je mlađi od mene i nije htio tada imati bebu - rekla je glumica. Dodala je kako je njezina pokojna majka Maria Martha bila razočarana i ljuta jer je znala da Ernesto neće sudjelovati u odrastanju djeteta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Erika buenfil (@erikabuenfil50)

Iako žali što njen sin nije imao očinsku figuru i kaže kako je teško biti samohrana majka, ne žali ni za čime. Buenfil se još uvijek bavi glumom, pretežito glumeći u serijama, ali se upustila i u glazbene vode te snimila tri albuma.

Glumicu Leticiu Calderon (52) mnogi pamte kao Esmeraldu iz istoimene telenovele. Glumila je u više od 30 serija, a hrvatski gledatelji mogli su nakon Esmeralde, koja se emitirala 1998. godine, pratiti 'U ime ljubavi' i 'Slomljeno srce'.

Promo

Još uvijek glumi, ali najviše svog vremena izdvaja za sinove Luciana (17) i Carlosa (16), posebno jer Lucian ima Downov sindrom.

- Majčinstvo me u potpunosti promijenilo i dalo mi je jedan neopisivi osjećaj mom životu. U mojoj je karijeri bilo trenutaka koji i nisu bili toliko uspješni, a kad su sinovi došli na svijet naučili su me da svaki trenutak moram cijeniti. Bila sam blagoslovljena gledati ih kako rade prve korake, uče govoriti, gledaju u mene - otkrila je meksička glumica i naglasila kako je sa sinovima posebno pratila Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018. godine navijala upravo za Hrvatsku.

Nažalost, njen život u trenutku kad je glumila Esmeraldu bio je puno turbulentniji. Tako su tijekom snimanja slušali sve njezine prohtjeve, iako je bila ovisna o kokainu. Leticia je 2013. priznala da joj je najbolja prijateljica umrla na rukama od predoziranja, nakon čega se odlučila promijeniti.

- Bila sam mlada, puna novaca i sve mi je bilo dostupno - izjavila je u jednom intervjuu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije