To je to što me zanima!

Sjećate li se Susan Boyle? Danas je 'teška' preko 200 milijuna kuna, a izgleda bolje nego ikad

Unatoč tome što 'pliva' u novcu, Susan i dalje živi u svom domu iz djetinjstva u Blackburnu. Pokušala je živjeti i na drugim, luksuznijim mjestima, ali skromnoj pjevačici to nije odgovaralo
Vidi originalni članak

Susan Boyle početkom travnja proslavila je 61. rođendan. Prije 13 godina je zaludila svijet pojavljivanjem u glazbenom showu 'Britain's Got Talent'. Publika joj se divila, ali i žiri, nakon što je izvela pjesmu 'I Dreamed A Dream'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U showu nije pobijedila unatoč tome što su to mnogi predviđali pa je Susan doživjela živčani slom i jedno vrijeme boravila u bolnici. To je natjecanje jako utjecalo na njezino psihičko zdravlje. 

Unatoč svemu, brzo je postala zvijezda, ali i osoba koja nije htjela biti. Uvijek našminkana i sređena, Susan je pored sebe imala vješte vizažiste i stiliste. Sviđala se mnogima, ali ne i samoj sebi. 

Izgubila je i na kilaži, a 2016. je otkrila da je razlog tome što joj je dijagnosticiran dijabetes tipa 2.

- Morala sam prestati jesti slatkiše i kolače. To je propast mog života. Morala sam smršavjeti zbog svog zdravlja - rekla je za Mirror.

Susan je objavila nekoliko studijskih albuma pa se potpuno povukla iz javnosti. Tijekom karijere zaradila je oko 22 milijuna funti, što je oko 197 milijuna kuna, piše Mirror. 

POSLUŠAJTE SINGL MARKA BAGARIĆA U Supertalentu je zaradio zlatni gumb, a sad izbacio svoju prvu pjesmu: 'To je najbolje iskustvo'

Unatoč tome što 'pliva' u novcu, Susan još uvijek živi u svom domu iz djetinjstva u Blackburnu. Pokušala je živjeti i na drugim, luksuznijim mjestima, ali skromnoj pjevačici to nije odgovaralo.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Springflowers 29.03.2023.

    Sjećamo se...I super, žena ostala skromna, a opet, bolje izgleda!...

  • 26.04.2022.

    Cijenim ljude koje novac ne iskvari.

  • Zemljotres 25.04.2022.

    Što se tiče živčanog sloma - bila je ona slomljena i kad se popela na pozornicu "onaj" prvi put. Da se takva prijavila kod nas Tomčićka bi joj rekla: "Vi jednostavno za scenu niste!". A što se tiče pjevanja - ništa tako spektakularno! Ima talenata i školovanih pjevača takvih na tisuće. Ključ njezinog uspjeha je samo medijska akcija koja ju je iskoristila i pokazivala kao: "vidi kako stara ružna i psihički nestabilna osoba može postati zvijezda ako mi to želimo".

Komentiraj...
Vidi sve komentare