Show

Komentari 44

Sjećate li se Susan Boyle? Danas je 'teška' preko 200 milijuna kuna, a izgleda bolje nego ikad

Sjećate li se Susan Boyle? Danas je 'teška' preko 200 milijuna kuna, a izgleda bolje nego ikad

Unatoč tome što 'pliva' u novcu, Susan i dalje živi u svom domu iz djetinjstva u Blackburnu. Pokušala je živjeti i na drugim, luksuznijim mjestima, ali skromnoj pjevačici to nije odgovaralo

Susan Boyle početkom travnja proslavila je 61. rođendan. Prije 13 godina je zaludila svijet pojavljivanjem u glazbenom showu 'Britain's Got Talent'. Publika joj se divila, ali i žiri, nakon što je izvela pjesmu 'I Dreamed A Dream'.

POGLEDAJTE VIDEO:

U showu nije pobijedila unatoč tome što su to mnogi predviđali pa je Susan doživjela živčani slom i jedno vrijeme boravila u bolnici. To je natjecanje jako utjecalo na njezino psihičko zdravlje. 

Unatoč svemu, brzo je postala zvijezda, ali i osoba koja nije htjela biti. Uvijek našminkana i sređena, Susan je pored sebe imala vješte vizažiste i stiliste. Sviđala se mnogima, ali ne i samoj sebi. 

Izgubila je i na kilaži, a 2016. je otkrila da je razlog tome što joj je dijagnosticiran dijabetes tipa 2.

- Morala sam prestati jesti slatkiše i kolače. To je propast mog života. Morala sam smršavjeti zbog svog zdravlja - rekla je za Mirror.

Susan je objavila nekoliko studijskih albuma pa se potpuno povukla iz javnosti. Tijekom karijere zaradila je oko 22 milijuna funti, što je oko 197 milijuna kuna, piše Mirror. 

Unatoč tome što 'pliva' u novcu, Susan još uvijek živi u svom domu iz djetinjstva u Blackburnu. Pokušala je živjeti i na drugim, luksuznijim mjestima, ali skromnoj pjevačici to nije odgovaralo.