To je to što me zanima!

Sjećate li se Williama Levyja? Pogledajte kako danas izgleda zavodnik iz meksičkih sapunica

Osim u seriji 'Oprezno s anđelom', publika s Balkana imala ga je priliku gledati u sapunicama 'Pobjeda ljubavi' i 'Magična privlačnost'. Nakon telenovela okušao se i u Hollywoodu
Vidi originalni članak

Glumca Williama Levyja (43) mnogi pamte iz serije 'Oprezno s anđelom'. Njegovom atraktivnom izgledu dame nisu mogle odoljeti. Hvalile su ga kad god su stigle. Danas, 15 godina nakon izlaska sapunice, nije se previše promijenio. I dalje je fit, a zbog stasa je zaradio nadimak 'kubanski Brad Pitt'.

OBRISAO JE OBJAVU Zavodnik iz meksičkih sapunica objavio da se razvodi od žene, pa se onda ipak predomislio?

Jedine promjene na njemu su, sudeći prema videima i fotografijama koje dijeli na društvenim mrežama, pokoja sijeda i bora. Što svima, naravno, dolazi s godinama.

Nedavno je podijelio video na kojem uči kćer voziti automobil, a mnogi su primijetili da je posijedio. Pored ovog, postale su viralne snimke s crvenog tepiha na kojima su glumčeve bore bile u prvom planu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by William Levy / Actor Producer (@willevy)

Osim u seriji 'Oprezno s anđelom', publika s Balkana imala ga je priliku gledati u sapunicama 'Pobjeda ljubavi' i 'Magična privlačnost'. Nakon telenovela okušao se i u Hollywoodu, ali nije ostvario uspjeh kakav je imao ranije.

Osim ulogama, plijenio je pažnju romansama. Iako je govorio da za njega postoji samo jedna žena, glumica Elizabeth Gutierrez, s kojom je u braku od 2003., u više su ga navrata optuživali da ju je varao s kolegicama.

Levy i Gutierrez više su puta prekidali, a 2022. su konačno objavili da se razvode. Međutim, objava je obrisana te su poslije viđeni zajedno. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Aglaonema 01.04.2024.

    Bio zgodan,ostao zgodan.

  • fui24h 01.04.2024.

    Ima ljepših latino muškiča

  • Beatrixx 01.04.2024.

    Gledam sapunjace al cim njega vidim proljev dobim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare