To je to što me zanima!

Sjećate li se zvijezde 'Ljubavi u zaleđu'? Danas slavi rođendan

Iva Visković se proslavila ulogama u serijama kao što su 'Ljubav u zaleđu' i 'Stipe u gostima', a sudjelovala je i u showu 'Zvijezde pjevaju'
Vidi originalni članak

Hrvatska glumica Iva Visković proslavila je svoj 40. rođendan. Glumica je rođena 6. ožujka 1984. godine u Makarskoj. Visković se proslavila ulogama u serijama kao što su 'Ljubav u zaleđu' i 'Stipe u gostima', a sudjelovala je i u showu 'Zvijezde pjevaju', gdje je nastupala s Borisom Novkovićem.

Iva se 2005. godine zaljubila u glumačkog kolegu Filipa Križana, u vrijeme kada su oboje studirali na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Prije nego što je upoznala Filipa, Iva je dugo bila u vezi s Vinkom Filipićem. Nakon sedam godina veze su se Iva i Filip vjenčali u tajnosti, u gradskoj vijećnici u centru Zagreba. Ubrzo nakon vjenčanja dobili su i kćer.

SRETNO! Nakon sedam godina veze Iva i Filip vjenčali su se u tajnosti

Visković se dugo nije pojavljivala u javnosti, a prošle godine je iznenadila sve prisutne na premijeri filma 'Sedmo nebo', u sklopu 70. Pula Film Festivala. U filmu Iva ima jednu od sporednih uloga, a tada je na premijeru došla u pratnji supruga Filipa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare