To je to što me zanima!

Sjećate se gradonačelnika Pule koji je zabranio cajke? Otišao na narodnjake: 'Ma to je privatno'

U Puli su nedavno zabranili cajke jer je to, citiramo "glazbeni izričaj koji ne pripada podneblju, mentalitetu i duhu Pule". Gradonačelnika Pule sad su snimili u lokalu u kojem trešti 'Iznad Tešnja'
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama proširio se video iz lokala Istri na kojem je i gradonačelnik Pule Filip Zoričić, u čijem su gradu zabranili cajke jer  je to "glazbeni izričaj koji ne pripada podneblju, mentalitetu i duhu Pule". 

Na snimci se čuje pjesma Halida Bešlića 'Iznad Tešnja'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zoričić u lokalu

Zoričić je za Index potvrdio da je na snimci.

- Ja sam to vidio na internetu. Supruga i ja smo privatno pozvani na 30 godina jednog malog restorana u Puli jer sam bio razrednik djetetu vlasnika i snimljeno je taman na našem ulasku u objekt. To je privatni prostor - rekao je za Index.

Podsjećamo, u Puli je nedavno zabranjen koncert narodne glazbe na kojemu su trebali nastupati Duško Kuliš (63), Ana Bekuta (63), Dragan Kojić Keba (66) i Zorana Mićanović (18).

 

Idi na 24sata

Komentari 126

  • user_443382 09.01.2024.

    Takvih dvoličnih govana puna Hrvatska.Hrvatina do Hrvatine.

  • take it back1 30.03.2023.

    Narodna glazba je stvorena u narodu. Niti jedan tzv. narodnjak nije narodna glazba. To su pjesme Slavonije, Like, Dalmacije Međimurja i ostalih pokrajina u RH. Sve ostalu je narodski rečeno ćirilica ili novo komponovana glazba, pa tako i Halid kojega obožavate.

  • take it back1 30.03.2023.

    Jednom adezenjara, uvijek adezenjara. Licemjer sa tipičnim adezenjarskim nastupima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare