To je to što me zanima!

Sjećate se kako je Ella Dvornik izgledala prije 17 godina? Od punkerice do Pamele Anderson

Tijekom tinejdžerskih dana bavila se manekenstvom, a nakon toga je pokušala krenuti očevim stopama i okušala se u glazbenoj karijeri. Često je isprobavala razne stilove šminkanja
Vidi originalni članak

Influencerica Ella Dvornik (31) mnogo se promijenila u proteklih 17 godina koliko je hrvatska javnost poznaje. U reality seriji 'Dvornikovi' mlada Ella imala je buntovnički stil, a sada sve više podsjeća na 'barbiku'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ellu je hrvatska javnost upoznala 2005. godine, kada su ona i njezina obitelj snimali 'Dvornikove', u kojemu su kamere pratile život legendarnog Dina Dvornika, njegove supruge Danijele i kćeri Elle.

U seriji je Ella imala svoju prirodnu smeđu kosu, a oči je uvijek iscrtavala crnom olovkom. Mnogi su tada bili oduševljeni koliko mlada Ella zapravo sliči na svog tatu.

Tijekom tinejdžerskih dana bavila se manekenstvom, a nakon toga je pokušala krenuti očevim stopama i okušala se u glazbenoj karijeri. Često je isprobavala razne stilove šminkanja.

Ella se nakon nekog vremena odselila u London, a pojavom društvenih mreža odlučila je pokrenuti i svoj vlastiti blog te kasnije i Instagram. Čini se da se u tome pronašla jer je sada jedna od poznatijih influencerica u Hrvatskoj.

Zadnjih godina Ella je na sebi napravila nekoliko promjena. Promijenila je boju kose u plavo, a priznala je i da je povećala grudi te napravila nekoliko estetskih zahvata na licu.

IZNENADIO JU Taksist u Zagrebu slučajnim komentarom oduševio Ellu: 'Kako da mu dam 10 zvjezdica?

Nedavno je svoje pratitelje iznenadila potpuno drugačijim izgledom jer na fotografijama više sliči na Pamelu Anderson nego na sebe. Naravno, osim silikona i zahvata, za to je bila zaslužna i puno jača šminka.

Prije nekoliko godina se sa suprugom Charlesom Pearceom vratila se u Hrvatsku i dobila dvije kćeri, Balie i Lumi. Svoje privatne anegdote s obitelji Ella često objavljuje na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 70

  • PoshVicki 10.10.2022.

    Sirota! Silom želi biti privlačna 🥲

  • frament 02.10.2022.

    nakaradna i neprirodna, dokazala da je bez stava jer se ponasa ko vecina iskompleksiranih zena, bas steta! tata, jos vise djed joj se okrecu u grobu

  • Ispičutura 02.10.2022.

    Bavila se ona davanjem za vutru i belo..tih godina u Španskom tko nije pitao nije niti dobio!!..

Komentiraj...
Vidi sve komentare