To je to što me zanima!

Sjećate se nje? Bivša misica Ivana Paris je neprepoznatljiva

U reality showu 'Farma' upoznala je supruga, bivšeg mistera Dinu Bubičića. Prema pričama ostalih kandidata par se često seksao na farmi, a tada su opovrgavali da su u vezi
Vidi originalni članak

Na 11. Riječkim stepenicama reviju je između ostalih nosila i Ivana Paris. Bivša Miss Universe je promijenila boju kose pa su je samo rijetki prepoznali.

U reality showu 'Farma' upoznala je supruga, bivšeg mistera Dinu Bubičića. Prema pričama ostalih kandidata par se često seksao na farmi, a tada su opovrgavali da su u vezi.

Nekoliko mjeseci nakon izlaska s 'Farme' prestali su se skrivati. Danas su u braku i ponosni roditelji dva sina, 6-godišnjeg Leonida i 2-godišnjeg Noela.

 - Farma mi je odredila cijeli život. Da nisam tamo bila, nikada ne bih upoznala svojeg supruga.  Zbog njega sam se i preselila u Rijeku u kojoj sam, prije nego što sam upoznala Dinu, bila svega tri puta.  Zbog ljubavi sam onda dala otkaz na dobro plaćenom poslu u Zagrebu i preselila se. Sve mi se nekako izokrenulo nakon te Farme, u pozitivnom smislu - ispričala je svojedobno.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • flawless77 30.08.2017.

    Njezina sestra je moja prijateljica i mogu reci da obije imaju takva prirodna usta (pricam dok je ivana bila miss i par godina kasnije) dal si je sad ubrizgala malo neznam al prije nije sigurno

  • Rusulica 28.08.2017.

    Strašilo!

  • bree77 28.08.2017.

    Vidjeh ovu zenu par puta uzivo...blago je reci razocarenje.....a usta sve veca.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare