To je to što me zanima!

Sjećate se? Prošlo je 15 godina od Big Brother Božićnog Songa

To je bio Big Brother. Jedini i pravi, bili su složna ekipa, a ne ovo danas, samo je jedni od komentara ispod snimke božićne pjesme koja je gledateljima ostala u pamćenju
Vidi originalni članak

Prošlo je 15 godina od prve sezone hrvatske verzije reality showa Big Brother. U toj sezoni kandidati su snimili pjesmu i osmislili koreografiju za 'Big Brother Božićni Song'.

PRVI BIG BROTHER Petnaest godina kasnije: Saša u Švedskoj, a Svizac se oženio

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Devet je, deset je, ne znam kol'ko sati, vremenska konfuzija još me uvijek prati... Tako počinje pjesma koja se i danas, nakon 15 godina od emitiranja, sluša na YouTubeu. Broji pola milijuna pregleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

RTL je kod nas s emitiranjem Big Brothera počeo te 2004. godine, a skupa s njim pokrenuo se trend reality showova u Hrvatskoj. Voditeljica je tad bila Daria Knez (42), a show je trajao sto dana. Većina kandidata imala je 20-tak godina, a isticao se bjelovarski biker Saša Tkalčević koji je u show ušao s 32 godine. On je naposljetku i pobijedio u prvoj sezoni.

U toj sezoni bili su još Antonija Blaće, koja je danas uspješna voditeljica, Marina Bajlo, Zdravko Lamot i još deset kandidata. 

ŽIVOT POBJEDNIKA U ŠVEDSKOJ BB Saša: I skidanje u showu za pobjedu bila je jedna od opcija

- To je bio Big Brother. Jedini i pravi, bili su složna ekipa, a ne ovo danas... Svatko je sa svakim svađa, zadaci su im loši - samo je jedan od komentara ispod snimke božićne pjesme koja je gledateljima ostala u pamćenju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 09.12.2019.

    Baš ju jučer slušala. Najbolji Big Brother ikada.

  • Debeljuco 08.12.2019.

    Najbolji,najzanimljiviji big brother do sad sa simpatičnim kandidatima i sa super zadacima,baš ga bilo gušt za pogledati

  • ivan114 08.12.2019.

    Samo pokazuje koliko se drustvo zatrovalo od prije 15g do danas.. Prije si mogao vidit nesto normalno..a ovo dns -.-"

Komentiraj...
Vidi sve komentare