To je to što me zanima!

Sjećate se showa 'Anno'? Toni je osvojio 200.000 kuna u zlatu

Nakon mjesec i pol završio je RTL-ov povijesni spektakl 'Anno: Ljeta Gospodnjeg 925.'. Pobijedio je Toni Torcello, koji je glavnu nagradu odlučio podijeliti s Darkom
Vidi originalni članak

U finalnom dvoboju 'Anna', Toni Torcello i Darko Radović morali su pronaći medalju časti. Prvo su morali ugasiti vatru, a zatim pronaći svitak na kojem piše gdje se nalazi medalja časti. Brži je bio Toni te tako postao pobjednik.

- Ovo je bilo super iskustvo i drago mi je da sam upoznao ove ljude, ali i Darka tako da će pola nagrade ići njemu jer je on jako dobar dečko. Zaslužio je. Sve ću vas počastiti - rekao je pobjednik Toni, nakon čega je uslijedio pljesak.

Toni je dobio 200.000 kuna u zlatu i kraljev plašt jer je bio spretniji u dvoboju te je samim time dostojan služiti kralju u 925-oj godini.

Snimku finalnog dvoboja i proglašenje pobjednika pogledajte OVDJE.

Kandidati su trebali u dvorcu boraviti četiri mjeseca i boriti se za nagradu od 440 solida, odnosno pola milijuna kuna, koja je zbog preranog ukidanja showa smanjena na 200 tisuća. 

- Kao i dosad, RTL-u su gledatelji na prvom mjestu, a kako 'Anno' nije naišao na njihovo odobravanje, odučili smo s projektom završiti ranije. S obzirom na skraćeno trajanje, kandidati se natječu za nagradu od 200.000 kuna - poručili su s RTL-a nešto manje od mjesec dana nakon početka showa.

Podsjetimo, u dvorac Ribnik početkom rujna uselilo je 16-ero kandidata iz cijele Hrvatske koji su se trebali nositi sa svim blagodatima, ali i mukama ranog srednjeg vijeka kada je kralj Tomislav sa svojim vjernim knezom Krševanom vladao Hrvatskom pa tako i dvorcem Ribnik.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • _l_ 17.10.2016.

    prespavao sam cijeli show

  • kamila7 16.10.2016.

    nisam gledao i ne žalim

  • bukachev 16.10.2016.

    ne razumijem kako uopce ovakva ideja moze proc tamo u rtl-u??tko to smislja i tko to odobrava??uzzzaaaassssssss

Komentiraj...
Vidi sve komentare