To je to što me zanima!

Skandal sa seta 'Sam u kući': Joe Pesci maltretirao Culkina da bi se dječak bolje uživio u ulogu

Blagdansko vrijeme se približava, a svi se vesele ponovnom gledanju filma 'Sam u kući', iako ga mnogi znaju napamet. Unatoč tome, mali broj ljudi zna što se zbilja događalo na setu jednog od najpopularnijih filmova
Vidi originalni članak

Film 'Sam u kući' dugo je obiteljska komedija prva na ljestvici po zaradi od čak 285,7 milijuna dolara, no 2017. s trona ju je skinula kineska komedija 'Nikad ne reci smrt'. Omiljeni božićni film s Macaulayem Culkinom (41) u glavnoj ulozi porušio je sve rekorde gledanosti, a sad su izašli ne tako lijepi detalji sa snimanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac Joe Pesci (78) glumio je pljačkaša Harryja kojemu maleni Kevin priređuje spačke kroz cijeli film, a sad je otkrio da je Culkina zbilja maltretirao na setu.

- Želio sam da zbilja povjeruje kako sam monstrum, pa da se lakše uživi u ulogu - objasnio je Joe.

Sam u kući premijerno je prikazan 1990., a Catherine O’Hara (67), koja je glumila Kevinovu mamu otkrila je u jednom od intervjua da je i dalje u kontaktu s Macaulayem i da ju on iz šale oslovljava s 'mama'.

AVANTURE VRAGOLASTOG DJEČAKA ANKETA Uskoro izlazi 'Sam u kući 6': Koji nastavak kultnog božićnog filma je vaš favorit?

Macaulay nije jedini Culkin koji je glumio u 'Sam u kući', njegov mlađi brat Kieran (39) također je bio dio prva dva nastavka, a glumio je jednog od Kevinove braće.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nap 25.11.2021.

    Sam u kuci je dosadio

  • vedii888 25.11.2021.

    Šta nam sad pokušavate pokvariti "Sam u kući"

  • rondonja 25.11.2021.

    sad će početi maltretiranje sa reprizama

Komentiraj...
Vidi sve komentare