To je to što me zanima!

Skandal trese Britaniju: TV zvijezdu silovala dva muškarca

Osumnjičeni inzistiraju na tome da se radilo o seksu u troje s pristankom svih sudionika. U tijeku je policijska istraga i ispitivanje osoblja i gostiju zabave...
Vidi originalni članak

Britanska policija je uhitila dva muškarca zbog sumnje da su silovali zvijezdu televizijskog reality showa. Djevojci nisu htjeli otkriti identitet, ali su naveli da se radi o poznatoj osobi. Ona tvrdi da se probudila na kućnoj zabavi te da je tad shvatila da je napadnuta. Pozvala je policiju te joj je odmah pružena i liječnička pomoć.

Zabava se odvijala u blizini televizijskog studija u kojem je djevojka snimala emisiju ranije tog dana. Policija je privela dva muškarca, jednog 20-godišnjaka i jednog 28-godišnjaka zbog sumnje da su napali TV zvijezdu. Muškarci inzistiraju na tome da se radilo o seksu u troje s pristankom svih sudionika. U tijeku je policijska istraga i ispitivanje osoblja i gostiju zabave. 

- Kad se probudila shvatila je da je napadnuta i odmah je pozvala pomoć. Bila je u lošem psihičkom stanju. Ona je poznato lice i ima brojne televizijske fanove - rekao je izvor sa zabave za Mirror. Naveo je da je na zabavi bilo mnogo alkohola i droge koji su 'kumovali' cijelom događaju.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • LebronJordan23 21.01.2019.

    Jozaaaa

  • dillinger_1 21.01.2019.

    eto kakav mentalitet ima ovaj narod..na sve clanke o silovanjima i premlaćivanjima osuduju zrtvu....

  • Uragan_1 21.01.2019.

    Ma to si sanjala prije buđenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare