To je to što me zanima!

Skandal u BiH, Kitić u krcatom klubu skinuo masku? Pjevao je 'Ne može nam ni'ko ništa...'

Njegov postupak možda i ne bi bio toliko sporan da BiH ne bilježi rekordan broj zaraženih korona virusom. U ponedjeljak je u toj zemlji potvrđeno ukupno 997 novih slučajeva zaraze
Vidi originalni članak

Mile Kitić (68) naišao je na osudu javnosti zbog neodgovornog ponašanja. Sve je krenulo nakon što je navodno nastupio u jednom bosanskohercegovačkom klubu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski mediji objavili su snimku na kojoj se folker na koncertu pojavio sa zaštitnom maskom na licu, no vrlo brzo ju je skinuo pa poručio publici: 'Ne može nam ni'ko ništa'.

U klubu je bila uzavrela atmosfera, a Kitićev postupak možda i ne bi bio toliko sporan da BiH ne bilježi rekordan broj zaraženih korona virusom.

 U ponedjeljak je u toj zemlji potvrđeno ukupno 997 novih slučajeva zaraze, a čak 73 osobe zaražene COVIDOM-19 preminule su u Bosni i Hercegovini proteklog vikenda.

NIJE PREKRŠIO MJERE Kitić se oglasio: 'Nisam izlazio 20 dana, a hranu mi donose...'

Ipak, fanovi brane Kitića i kažu kako je u toj odjevnoj kombinaciji nastupao početkom godine u Njemačkoj i da je tada nastala ova snimka.

Inače, neki od najvećih hitova ovog folkera su: 'Šampanjac', 'Kilo dole kilo gore', 'Šanker', a broje i po 100 milijuna pregleda na YouTubeu.

Našao se u središtu pozornosti početkom godine kada se internetom proširila snimka na kojoj pjevača nepoznati muškarac nasilno povlači s bine tijekom nastupa u švicarskom baru. Dvojac pada, a naguravanju se pridružuje još muškaraca te ih razdvajaju zaštitari.

- Na svim portalima izašla je vijest da sam pretučen u Baselu. Nisam pretučen kao što vidite. Došao je pijan čovjek i povukao me za rukav. Stao sam nezgodno na stepenicu i pao sam. Točno je da je to sramota, međutim događa se i to je možda i propust samog osiguranja, ali da znate da nikakve tuče nije bilo niti je mene netko pretukao - rekao je tada Kitić na Instagramu.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU FIRME I KOMENTIRAJTE JER MOŽETE OSVOJITI NOVI MOBITEL:

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Ovca007_1 11.11.2020.

    Pjeva hitič Mile Kitič

  • Marree11 11.11.2020.

    stvarno bi nas to trebalo zanimat😂🤣

  • Trump Jong Un 10.11.2020.

    Eh da Mile nije Kitić, viđaj krzna 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare