To je to što me zanima!

Skandal u kraljevskoj obitelji: Uprava hotela izbacila na ulicu princa zbog sukoba s osobljem

Glavu kraljevske kuće Hanover izbacili su iz apartmana u luksuznom hotelu u Madridu. Ovo mu nije nije prvi ovakav incident koji mu se dogodio
Vidi originalni članak

Princ Ernst August od Hanovera (68), ujedno i suprug princeze Caroline od Monaka (65), navodno je izbačen iz luksuznog hotela u Madridu nakon brojnih sukoba s članovima osoblja, javlja ViralTab.News.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glava kraljevske kuće Hanover već neko vrijeme živi u Španjolskoj, a u prošlosti je imao mnogo problema s alkoholizmom. Naime, izbačen je iz apartmana u luksuznom hotelu u Madridu nakon nasilnog sukoba s osobljem hotela, iako mu ovo nije prvi incident koji mu se dogodio.

Princ se odlučio preseliti u Španjolsku zbog toga da bude bliže svom sinu Christianu (36). Mladi Christian živi u Madridu sa suprugom Alessandrom de Osmom (34) i njihovo dvoje djece.

POSTOJE PRAVILA ODIJEVANJA Kate i William na Karibima: Vojvotkinja u sandalama koje ne nosi kad je kraljica blizu

Prošlog je ljeta Ernest završio na odvikavanju od alkohola, a u studenom ga je austrijski sud osudio na deset mjeseci zatvora uvjetno, ali i zabranu ulaska u zemlju u trajanju od tri godine.

Prisjetimo se, nedavno je Princ Ernst uhvaćen kako uživa u šetnji i po restoranima s Claudijom Stilianopoulos. Par je u izvanbračnoj vezi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare