To je to što me zanima!

Skandali: Ispovijesti o igrama iza kulisa celebrity scene...

Anonimna manekenka razotkriva kako funkcionira put do slave, koje se stepenice mogu preskočiti te na kojima se mnoge djevojke i muškarci spotiču
Vidi originalni članak

Ispovijed anonimne manekenke uzbunila je celebrity scenu ovoga ljeta. U knjizi ona, navodno, razotkriva brojne skandalozne igre koje se odvijaju iza kulisa scene na kojoj su moćni, bogati i slavni. 

Anonimna manekenka razotkriva i kako funkcionira put do slave, koje se stepenice mogu preskočiti te na kojima se mnoge djevojke i muškarci spotiču. Te kako se sve zbog snimke ili fotografije može propasti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 02.07.2015.

    nitko te nemoze natjersti na nesto sto ti ne zelis ili neces. ako hoces uspjeti preko kreveta svjesno ulazis u to. onda valda znas kakve posljedice to ostavlja na tvoju buducnost. zato cure, ako moze lijepo i posteno, ajde a ako vidite da neide okrenite se skoli jer kad jednom izgubite obraz nitko i nikada ga vise necete oprati. i dobro pazite da vam vasa rodjena djeca ne prebace kasnije bilo sto

  • ibee 02.07.2015.

    preglupo

  • ludakvanca 02.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare