To je to što me zanima!

Škender: Vraćam se na scenu, opet dolazi mojih pet minuta

ISPOČETKA Zdravko Škender priprema novi album s kojim će, kaže, poharati top liste i puniti koncertne dvorane. Uvjeren je da ima moć da uspije u svom naumu
Vidi originalni članak

Imam energije, snage i elana da mogu krenuti ne samo na Hrvatsku, nego i na svjetsku turneju, kaže Zdravko Škender (64).

Pjevač ističe kako su se mnoge njegove kolege nakon dugogodišnjeg izbivanja vratile na estradu i ponovno drmaju scenom. Škender je kao pobjednik mnogih festivala uvjeren kako će novim albumom osvojiti top liste i napuniti koncertne dvorane. 

- Imam moć da uspijem u tome, a osjećam da sad ponovno dolazi mojih pet minuta - ističe Zdravko.

Iako zadnjih godina nije nastupao u Hrvatskoj, imao je gaže u Sloveniji i dijaspori. Nedavno je objavio singl “Moje suze mira ne daju”. Njime najavljuje novi, 15. album. 
- Moje mjesto je na samom vrhu estrade jer tamo jedino pripadam - kaže pjevač.

Pohvalio se kako je već dvije godine na dijeti.
- Zdravo živim i pazim što jedem pa sam i smršavio. Ovog ljeta sam svaki dan plivao na moru, a nastavit ću i u bazenu kako bih zadržao formu - zaključio je.  

Zdravku Škenderu ukrali kolica: Pa kakvi su to zločesti ljudi?

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zahira45 13.10.2013.

    Neka nama tebe !

  • dipsy2010 13.10.2013.

    Sretno susjed!

  • japanokinez 12.10.2013.

    Jedno vrijeme se šuškalo da snima novi album s nazivom Potrćat ću za tobom. Dali je to neka neslana šala? Jedno vrijeme se šuškalo da ima neku časnu sestru koja će se udati za njega. Stvarno lik živi punim plučima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare