To je to što me zanima!

Skinuo majicu i dobio ulogu: 'Ovo mi je veće iznenađenje i od same nominacije za Oscara...'

Dok je izvodio predstavu uočili su ga producenti nastavka filma 'Gladijator 2' i ponudili glavnu ulogu bez audicije
Vidi originalni članak

Nakon što su ga vidjeli u predstavi u kojoj glumi u kazalištu na West Endu, glumac Paul Mescal (27) dobio je ulogu nadolazećem 'Gladijatoru 2'. U filmu će utjeloviti glavni lik Luciusa, a svoje mjesto je osigurao bez audicije. 

PONOSNA MAJKA Paul Mescal na dodjelu Oscara poveo mamu, a obožavatelji oduševljeni: 'Predivni ljudi...'

Irski glumac je izvodio predstavu 'Tramvaj zvani želja' na londonskom West Endu, kada su ga uočili producenti nastavka epskog filma 'Gladijator' Ridleyja Scotta iz 2000. 

- Bilo je naelektrizirano. Dame u publici bile su vrlo glasne, a mi smo rekli: Mislim da smo pronašli našeg tipa - poručila je za Variety suvoditeljica Paramountovog filma, Daria Cercek koja je gledala predstavu s drugim suvoditeljem, Michaelom Irelandom.

- Glumio je Stanleyja, a u nekoliko je trenutaka skidao majicu - dodala je. 

Kad je nominiran za Oscara 2023. u kategoriji najboljeg glumca za ulogu u filmu 'Aftersun', Paul je otkrio da nije bio na audiciji za glavnu ulogu u 'Gladijatoru 2', već mu je ponuđena uloga nakon osobnog sastanka s 85-godišnjim redateljem Scottom

- Jako sam ponosan što sam uspio. To je zastrašujući podvig. Nervozan sam zbog te uloge, ali osjećam da ja to mogu. Gladijator je jedan od mojih omiljenih filmova pa mi je sve nevjerojatno. Iskreno, ovo mi je veće iznenađenje od nominacije za Oscara - pohvalio se glumac.

DOK SU SE FOTOGRAFIRALI Glumac se požalio na susret s obožavateljicom: 'Stavila je ruku na moju stražnjicu, jezivo'

Inače, lik Maximus, kojeg je u prvom filmu utjelovio Russell Crowe, umro je na kraju originala, nastavak će pratiti Luciusa, za kojeg je Paul dobio ulogu. U filmu će glumiti s Connie Nielsen, koja igra majku Luciusa i jedina je zvijezda koja ponavlja svoju ulogu u Gladijatoru. Osim spomenutih, u filmu će glumiti i Djimon Hounsou, Pedro Pascal, Denzel Washington..

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kike ZG 07.08.2023.

    Prvenstveno jako dobar glumac.

  • OBJEKTIVNIopettu 07.08.2023.

    Izgled u zivotu nije presudan ali je na filmu itekako bitan. Kontekst je jasan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare