To je to što me zanima!

Škoro na koncertu najavio kraj glazbene karijere: Vrijeme je

Nastup je bio humanitarnog karaktera jer je Škoro svoj honorar poklonio obitelji Prašnjak iz Strašnika na Banovini, koja ima dvanaestero djece
Vidi originalni članak

Moje je da polako privodim karijeru kraju, rekao je Miroslav Škoro (59) nakon što je u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski rasplesao publiku. Tom izjavom iznenadio je svoje obožavatelje.

- Ne želim odustati od svoje karijere, imam krasne glazbenike oko sebe i dužan sam to svojoj publici i svojim pjesmama. Ali ove godine ću navršiti 60 i nisam jedan od onih ljudi koji bi išli na neke velike turneje, radio neke velike stvari, to prepuštam svojim mlađim kolegama - rekao je.

'NE ŽIVIM OD POLITIKE' Škoro: Sretan sam čovjek, napravio sam nešto što će se teško ponoviti u budućnosti

Koncert je bio humanitarnog karaktera jer je Škoro odlučio svoj honorar pokloniti obitelji Prašnjak iz Strašnika na Banovini, koja ima dvanaestero djece. Sve je bilo u dogovoru s Caritasom Sisačke biskupije i s franjevačkom udrugom Kruh svetog Ante.

- Moj sin će dalje svirati i njegova klapa, a kao što pjesma kaže - 'dok život juri, ja ću lagano', zaključio je Miroslav. U slobodno vrijeme jako voli kuhati, raditi vino i pecati. Te stvari ga smiruju, pojašnjava.

POGLEDAJTE OSMU EPIZODU TARIKA I BUKIJA

Idi na 24sata

Komentari 34

  • jasam tisicigan 30.07.2022.

    Ne pitaj me ništa,bilo je pa prošlo,da Bog da se ne ponoviloooo...Reci,brate moooj jesmo li prokleetiii pa se tako brzooo sve zaboraaviii....😥😢😭

  • zastatisluzimozak 26.04.2022.

    nakon politike niti ne radis ono sta volis,nije potreba

  • crni77777777 26.04.2022.

    nebi on prestao,nego nema više gledatelja,pohlepa ga uništila

Komentiraj...
Vidi sve komentare