To je to što me zanima!

Škoro na koncertu pričao viceve o punici i Kinezima

Riješit ćemo problem komaraca ako preselimo sve Kineze ovamo, svatko ubije svog komarca i više ih nema, jedan je od viceva koje je ispričao
Vidi originalni članak

Pjevač je nastupio u Opatiji u sklopu proslave 15. obljetnice dana Oluje pred punim gledalištem. Pjevao je svoje najveće hitove između kojih je nasmijavao publiku.
- Riješit ćemo problem komaraca ako preselimo sve Kineze ovamo, svatko ubije svog komarca i više ih nema - započeo je Miroslav Škoro svoj komičarski program. No, najviše je nasmijao okupljene pričama o zavođenju i punici.
- Ako pogledate svoju odabranu djevojku, dobro pogledajte i njezinu majku, sigurno je tu jer je ne pušta samu na more. Ja nisam dobro gledao, moja žena je bila prekrasna, a sada je ista njena mama - šalio se pjevač i dodao da je još bolje ako do njih stoji i baka jer će biti sigurniji u krajnji rezultat. Pozivao je dečke da si nađu djevojku i brzo se ožene kako bi im on mogao svirati na svadbi i krstikama.
- Sada mi je žena ista kao punica, objema brkovi  rastu. Hoću se obrijati, a nemam žileta, svi su tupi - nije prestajao Škoro zbijati šale na račun svoje 'punice'. Spomenuo je i da je napisao knjigu, jer kako kaže, ako mogu sve one cure pisati, može i on. Pjevač je šarmirao okupljene dame, jer su se iz publike čuli povici: 'Dobra guza!' čim bi se okrenuo leđima.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Nessie 08.08.2010.

    Miroslav Škoro - Loša kopija Đorđa Balaševića

  • snork 08.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Anabelle 08.08.2010.

    Ma Škoro je car.

Komentiraj...
Vidi sve komentare