To je to što me zanima!

Škoro o Severini: 'Ne bavim se njom, kako se već sad preziva'

Severina je u lipnju 2020. na društvenim mrežama pokazala srednji prst zbog Škorinih stavova o pobačaju, a on se sada u razgovoru s Aleksandrom Stankovićem dotaknuo njezinih
Vidi originalni članak

U emisiji 'Nedjeljom u 2', danas je kod Aleksandra Stankovića (50) gost bio Miroslav Škoro (58). Razgovarali su o mnogobrojnim političkim temama, a dotaknuli su se i estrade.

POGLEDAJTE VIDEO: Severinine ljubavi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stanković je upitao Škoru o usporedbama s Đorđem Balaševićem (67).

- Balašević i ja jednako loše pjevamo, kao kantautor se vješto igra riječima. S nekim njegovim stavovima se duboko ne slažem - rekao je Miroslav Škoro.

Pričali su i o poruci koju je Severina Kojić (48) prije sedam mjeseci uputila Škori. U lipnju 2020. je na društvenim mrežama pokazala srednji prst zbog njegovih stavova o pobačaju te napisala: 'On je u poznoj mladosti silno htio postati panonski mornar, ali je zaboravio da postoji Balašević'. 

- Nisam se nikad bavio kolegicom Severinom na toj razini, ne koristim Wikipediju niti izjave kolegice… Kako se već sad preziva, više ne znam… Ne bavim se time - rekao je Škoro. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • dmy 22.01.2021.

    To je smece od zene a jos vece smece od mame i svatko ko ju podrzava je isto takvo smece.Jadna ta djeca koju ona rodi ili odgaja.Snimaj ti draga pornice i skupljaj slavu ali ne radaj djecu onda smece jedno  oni moraju s time zivjeti.Imas srece sto su 24Sata neozbiljne novine i rade samo amateri pa joj pruzaju paznju inace bi sigurno zavrsila negdje na ulicama beograda s iglicama u ruci kao nepoznata propalica.Smece Fujj 

  • Ćipuka 18.01.2021.

    Evo i ja jedan 🖕 za sve zene njenih kalibara

  • penzić 18.01.2021.

    znaš ti vrlo dobro srpska prezimene kos nespava

Komentiraj...
Vidi sve komentare