To je to što me zanima!

Skrivala se od paparazza: Suri je plakala u maminom naručju

Suri je oči prekrila rukama, čvrsto zagrlila mamu i plakala pred okupljenim fotografima koji su ih pratili u stopu. Katie ju je sa sobom vodila u kazalište
Vidi originalni članak

Glumica je kćer Suri povela sa sobom na Broadway gdje glumi u predstavi 'Dead Accounts'. Katie Holmes (34) i Suri šetale su držeći se za ruke, sve dok šestogodišnjoj djevojčici nisu zasmetali paparazzi pa ju je Katie odlučila nositi. Suri je oči prekrila rukama, čvrsto zagrlila mamu i plakala pred okupljenim fotografima koji su ih pratili u stopu. 

Katiena predstava poslije šest tjedana prestaje se prikazivati 6. siječnja pa će glumica opet imati više vremena za svoju kćer. Razlog prekida prikazivanja predstave je slaba prodaja ulaznica. Suri je božićne blagdane provela s ocem Tomom Cruiseom (50)  u Londonu. 

Strani mediji raspisali su se kako je glumica u vezi s kolegom glumcem Jakeom Gyllenhaalom (32), no njezin glasnogovornik opovrgnuo je tu informaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • WOMANIZER 03.01.2013.

    i onda se čude kad im netko pregazi nogu, pretuče ih ili im razbije auto kišobranom!

  • Marko Marić 03.01.2013.

    Jao šta ta djeca slavnih sve proživljavaju, naganjaju ih otkako su rođeni, sigurno im je grozno .......

  • majaos_1 03.01.2013.

    nisam neki njen fan, ali vjerujem da je grozno kad te nekih 20 -30 budala prati u stopu gdje god da kreneš, gura se oko tebe i naslikava te, i ne vidim ništa čudno što je podigla dijete, pa nije ju nosila 10km

Komentiraj...
Vidi sve komentare