To je to što me zanima!

Skupina Pavel predstavila je singl s nadolazećeg albuma

Prvi novi singl, teško je govoriti o najavi idućeg albuma za Pavel, obzirom se on tek počeo snimati i ne vjerujemo da će vani prije jeseni 2014. godine, kažu iz benda
Vidi originalni članak

Nakon odličnog prošlotjednog koncerta u prepunom klubu Sax! u Zagrebu, te nastupa na Chansonfestu, skupina Pavel javnosti predstavlja najnoviji singl s nadolazaćeg trećeg studijskog albuma.

Riječ je o odličnoj pjesmi "Čuvaj me" koja sa sobom nosi i jednu posebnost – glavni vokal je Antonija Matković koja je na mikrofonu ovog puta zamijenila frontmena Aljošu Šerića.

- Prvi novi singl, teško je govoriti o najavi idućeg albuma za Pavel, obzirom se on tek počeo snimati i ne vjerujemo da će vani prije jeseni 2014. godine, pa recimo da se ovdje radi o prednajavi albuma. Tarantinovski noir-pop, prva pjesma u kojoj sve vokale pjeva isključivo ženski vokal i to naša Antonia Matković, koja je i službeno članica benda. Kad sam pisao pjesmu zamišljao sam da je pišem za Nancy Sinatru, a kako ona nije mogla doći na snimanje, Antonia je to perfektno odradila - rekao je Aljoša o novom singlu.

Pavel će svoj najnoviji singl "Čuvaj me" uživo predstaviti publici na nadolazećem Zagrebfestu, a do tada nastavljaju s radom u studiju.

Produkciju singla potpisuje Tomislav Šušak, snimku Tomislav Šušak i Hrvoje Nikšić, a za miks su zaslužni Pavle Miholjević i Jura Ferina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare