To je to što me zanima!

'Skyscraper': Dwayne Johnson uništavat će nebodere u svijetu

Universal Pictures i Dwayne Johnson su najavili 'Skyscraper', akcijski film koji stiže u kina već sljedeće godine. Dwayne stvarno vrlo teško odustaje od razaranja krajolika
Vidi originalni članak

Po svemu sudeći, Dwayne Johnson nastupit će u filmu 'Skyscraper', u produkciji Universal Picturesa. Glumac je vijest najavio putem svojeg Instagrama.

'Skyscraper' će režirati Rawson Marshall Turber ('Central Intelligence', 'We're the Millers') koji potpisuje i scenarij za film, a glavna uloga je pripala jednom od trenutačno najaktualnijih holivudskih glumaca kojeg ćemo uskoro gledati i u novom Jumanjiju, kao i u osmom nastavku 'Brzih i žestokih' te u filmu o avanturama s plaže, 'Spasilačkoj službi'.

Johnson će glumiti Willa Forda, bivšeg FBI-evca i vojnika koji se bavi procjenjivanjem sigurnosti nebodera. Naravno, 'Skyscraper' neće pratiti običan dan u njegovom životu već će Ford uskoro po početku filma biti lažno optužen za uništenje najvišeg nebodera na svijetu u Kini. Kako se to dotičnom gospodinu nikako neće svidjeti, odlučit će očistiti svoje ime jedinom metodom koju poznaje - skraćivanjem životnog vijeka statistima i uništavanjem krajolika.

'Skyscraper' će se prikazivati u 3D-u, a njegov američki kino debi je zakazan za 13. srpnja 2018. godine, dok ćemo Johnsona u kinima prvo moći vidjeti u spomenutom osmom dijelu 'Brzih i žestokih' za samo mjesec dana, a zatim i u 'Spasilačkoj službi' 01. lipnja ove godine.

Više informacija o filmu donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Babyloader 17.03.2017.

    ovaj si je zacrtao da će snimiti tisuću filmova do smrti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare