To je to što me zanima!

Slatke muke Mije Dimšić: Svaki dan mi stižu plišanci i pisma

PISANJE POMAŽE Osječanka Mia Dimšić gitaru svira još od 16. godine, a voli pisati pjesme jer to na nju ima terapeutski učinak
Vidi originalni članak

Posljednjih godinu dana dogodile su mi se nevjerojatno lijepe stvari, a za to je zaslužna pjesma ‘Život nije siv’, rekla je Mia Dimšić (25) čija je nova pjesma ‘Sunce, oblak, vjetar’ već dugo u vrhu hrvatske top 40 liste.

Osječanka je gitaru počela svirati sa 16 godina na nagovor prijatelja gitariste čije ju je sviranje i pjevanje inspiriralo. Istovremeno je počela i pisati, ali nije o tome razmišljala kao o potencijalnom poslu sve do sredine fakultetskog obrazovanja.

- Kad se jednom navučeš na takav način života i osjetiš da ti je na pozornici ugodno, taj osjećaj jednostavno ne prestaje - kaže Mia. Dodaje kako pisanje ima terapeutski učinak na nju. Dimšić u glazbenoj karijeri ima obiteljsku podršku od početka te kaže kako bez toga ne bi sve bilo isto.

- Tata mi je plinomonter, a mama prodavačica i ponosna sam što mogu reći da imam roditelje koji su sve što imaju stekli radom i uvijek su i meni i sestri pokušavali usaditi marljivost, kreativnost i slobodu izbora životnog puta - rekla je. 

Fanovi joj se često javljaju i ima tu smiješnih, lijepih te dirljivih poruka. Na koncertu joj najmlađi daju narukvice koje su ispleli ili plišane igračke i pisma. 

Nezgode na koncertima

Najsmješnije joj je bilo na nastupu na Krku kad se struja isključila. Svi su ostali u mraku i tišini, pa smo pjesmu dovršili pjevajući svi uglas.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • iza ekrana 23.10.2017.

    Cura je simpa ali pjesme su je na nivou djece nižih razreda osnovne škole.

  • chupakambra 23.10.2017.

    Ide mi na živce sto je stalno izdvajaju kao posebnu, orginalnu....a tamo pokrala Lilly Alen, ali totalno, cijelu joj je pjesmu skinula, stil, muziku... osim Sto Lilly ima puuuuno pametnije riječi od "sunce me grije, oblak sa neba se smije"...A sto ces, jadna nacija, svasta nam se može servirat

  • 22.10.2017.

    Meni je cura baš simpa i super pjesme ima.Nadam se da bu ostala ovakva da se neće pretvoriti u Lidiju,Sevku,Rozgu ili Šuputicu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare