To je to što me zanima!

'Slatko voće' Kelly Brook: Seks bomba zavodi bujnim oblinama

Brook na fotografiji cijedi voće po svom izuzetno bujnom poprsju. Odjevena u crni kupaći kostim uživa u čarima Phuketa te se u isto vrijeme hvali raskošnim oblinama
Vidi originalni članak

Britanska glumica, model i TV voditeljica Kelly Brook (38) ovih dana uživa na Tajlandu, a sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, uživaju i svi oko nje. 

LIJEČNICI SE ZABRINULI Muke bujne Kelly Brook: 'U grudnjaku nosim 2 kilograma'

Brook je objavila fotku na kojoj cijedi voće po svom izuzetno bujnom poprsju. Odjevena u crni kupaći kostim uživa u čarima Phuketa te se u isto vrijeme hvali raskošnim oblinama.

- Vrijeme je da opet jedemo - napisala je Kelly koja je na egzotičnu lokaciju otputovala sa svojim odabranikom, modelom, glumcem i džudistom Jeremyjem Parisijem (32). Kelly je nedavno u jednoj emisiji otkrila kao ga je zaprosila.

- Pitala sam ga hoće li se oženiti mnome, a on je rekao da budem tiho, da su ljudi posvuda oko nas. Pokušala sam ga zaprositi, ali je rekao da ima posla i tražio me da se utišam - prepričala je smijući se, ali nije otkrila je li kleknula. 

NIŠTA OD BRAKA Kelly Brook: Dečko me utišao kad sam ga pokušala zaprositi

Par je u vezi oko tri godine i manekenka je istaknula kako je to bila samo šala i nijedno od njih nije to shvatilo ozbiljno. 

- Trenutačno smo jako sretni i ne mislim da nam je brak važan - zaključila je Brook čija je velika obožavateljica i naša pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus (36).

- Radim na masi meni najljepše žene na svijetu Kelly Brook, što znači da mi treba još nekih 5 do 7 kg - poručila je Nives komentatoru koji joj je sugerirao da se primi treninga.

 

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Garyy 16.03.2018.

    Skupa je to igračka...nije to za moj džep ... Al' jeste za ovog mog iz gaća.

  • najiram 10 16.03.2018.

    odma je treba deaktivirati...ugraditi joj sporogoreći fitilj...koji če goreti devet mjeseci ...i onda izvršiti komtroliranu eksploziju..sa pozitivnim efektom...da se raspadne na dva djela jedan manji a drinu samo malo umanjen...ovaj manji prikljućiti na nju da isisa šuvišan seks eksplozin.... i biti če rajno deaktivirana...postupak ponoviti nekoliko puta u 6 godina...i nema straha od te sex bombe....

  • Miške 16.03.2018.

    Jeste li primijetili da sve lijiepe žene, hebozovke, imaju lijepa duga stopala ? Prošlo je vrijeme kurtastih žena i ficleka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare