To je to što me zanima!

Slave 15 godina braka: Ljubio je Camillu dok je bio s Lady Di

Palača je objavila da nisu planirani nikakvi javni događaji kako se bi godišnjica obilježila. Britanija je u karanteni zbog korona virusa, a princ Charles se prošlog tjedna oporavio od blagih simptoma
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakCharles ozdravio pa progovorio o koroni: 'Bilo je frustrirajuće'

Britanski prijestolonasljednik princ Charles (71) i njegova supruga Camilla (72), vojvotkinja od Cornwalla, proslavili su u četvrtak 15. godišnjicu braka u svom domu u Škotskoj, prenose britanski mediji.

Palača je objavila da nisu planirani nikakvi javni događaji kako se bi godišnjica obilježila. Britanija je u karanteni zbog korona virusa, a princ Charles se prošlog tjedna oporavio od blagih simptoma. Potom se objavio Britancima putem videa.

IMAO BLAGE SIMPTOME Charles ozdravio pa progovorio o koroni: 'Bilo je frustrirajuće'

- Svima nam je ovo još uvijek nešto novo. Čudno je i frustrirajuće kad ste bolesni, a vaša obitelj i prijatelji ne smiju do vas i ne mogu vam pomoći. Srećom nisam imao teške simptome i dobro sam. U ovim teškim vremenima misli mene i moje supruge su uz sve one koji su zbog pandemije virusa izgubili svoje najbliže. Kao i uz one koji su sami bolesni te su usamljeni i izolirani - rekao je između ostalog princ. Camilla je do ponedjeljka bila u samoizolaciji.

Uoči obljetnice Clarence House je objavio fotografiju para snimljenu u srijedu u njihovu domu Birkhall home u Škotskoj na kojoj su i dva Camillina psa Bluebell i Beth.

Charles i Camilla vjenčali su se 2005. nakon godina kontroverzija zbog njihove veze koja je trajala dok je princ bio u braku s tragično stradalom princezom Dianom, majkom njegovih sinova, Harryja (35) i Williama (37). Camilla je od tada prihvaćena kao ravnopravni član britanske kraljevske obitelji.

BRITANSKI MEDIJI PIŠU: Princ Charles (71) se oporavio od korone, više nije u izolaciji

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Ne želi izgledati kao žrtva, s ostalima priča preko telefona'

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Kust 11.04.2020.

    Kamila je njegova mladalacka ljubav a mozda mu je skinula i njufericu.

  • nottonightjosephine 10.04.2020.

    'O ukusima se ne raspravlja'. Camilla mu je dala ono sto mu je trebalo, ono sto mu Dijana nije dala jer vjerojatno nije mi mogla. Uostalom, budimo realni, Charles je mogao i moze imati zenu(e) po zelji, koju god zamisli i/ili hoce!

  • Ja sam sam 10.04.2020.

    Čuj ovo. Ljubio kamillu. Mene bi bilo stid majkemi

Komentiraj...
Vidi sve komentare