To je to što me zanima!

Slavica Ecclestone kupila je veliku kuću uz more u Zatonu

Bivša supruga prvog čovjeka Formule 1 voli boraviti u Dubrovniku i njegovoj okolici pa stoga ni ne čudi što si je odlučila kupiti kuću za odmor u naselju Zaton
Vidi originalni članak

U Zatonu, mjestu u prekrasnoj uvali udaljenom nekoliko kilometara od Dubrovnika, Slavica Ecclestone (57) kupila je veliku kamenu kuću na samoj obali, piše Dubrovniknet.

Ne zna se koliko je bivša supruga prvog čovjeka Formule 1 izdvojila za kuću koju je kupila od obitelji Kusalo koja živi u Americi. Kuću će vjerojatno korisititi tijekom ljetnih mjeseci, kada je i inače čest gost Dubrovnika i okolice. Dosad je stalno boravila po hotelima pa je vjerojatno poželjela imati i nešto svoje gdje može doći cijela obitelj na odmor.

Ispred kuće koju je kupila nalazi se veliki bor koji osigurava hlad, ali i zaklanja ukućane od znatiželjnih pogleda s mora.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • aventin 08.06.2015.

    ja ne radim neka mene i djecu ugosti nna 2 tjedna molim vas nismo bili na moru vec 5 godina

  • Andros25 08.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Jasmina Novina 08.06.2015.

    Bravooo, najbolji moguci odabir, i ja bi isto rado jednu kucicu tamo :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare