To je to što me zanima!

Slavlje u obitelji: Zoran Mamić i Senka Mandić čekaju curicu...

Atraktivna Senka Mamiću često pravi društvo na tribinama. U srpnju su bili zajedno u svečanoj loži na Maksimiru, a prije toga u svibnju zajedno su gledali još jednu utakmicu Dinama kad su ih prvi put fotografirali zajedno
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš, trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić (48) čeka curicu sa Senkom Mandić, saznaje RTL Exkluziv. 

Srpkinji s adresom u Dubaiju to će biti prvo dijete dok Zoran ima dvoje djece iz prvog praka s Vanjom Horvat, sina Brunu i kćer Ninu. Mamićeva izabranica radi u Dubaiju jednom francuskom restoranu gdje je zadužena za rezervaciju gostiju.

Par je u vezi barem pola godine. Atraktivna Senka Mamiću često pravi društvo na tribinama. U srpnju su bili zajedno u svečanoj loži na Maksimiru, a prije toga u svibnju zajedno su gledali još jednu utakmicu Dinama kad su ih prvi put fotografirali zajedno.

Mamić je već okončao dva braka. S Vanjom se rastao 2010. nakon 17 godina braka. Drugi brak s ekonomisticom Anom Šikić trajao je dvije godine. Nakon toga su ga povezivali s nekoliko ljepotica. 

Mamić je ljubio bivšu manekenku Dariju Crnjaković (40), koja se zbog njega bila preselila u Saudijsku Arabiju. Nju je osvajao buketom od stotinu ruža koje joj je poslao na kućnu adresu kad su se upoznali kako bi ju nagovorio na spoj.

Kad su Mamić i Darija lani prekinuli špekuliralo se da je na njega oko bacila srpska manekenka Dejana Živković (26). Prije Darije pak Mamić je ljubio Šibenčanku Anticu Filipović Grčić (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 61

  • bosanac 16.12.2019.

    Srpkinje, najljepse zene bivše Yu.

  • Iskrena mala 16.12.2019.

    ja više ovoga ne mogu popratiti sa kime je

  • Dustov 15.12.2019.

    A di je kolindica njegova?

Komentiraj...
Vidi sve komentare