To je to što me zanima!

Slavna manekenka: 'Dijeta mi se sastojala od kokaina, jedne šake riže i dva jaja tjedno...'

Prva Afroamerikanka na naslovnici Voguea, Beverly Johnson, prisjetila se 70-ih i otkrila koje je opasne stvari radila kako bi bila mršava
Vidi originalni članak

Bivša američka manekenka Beverly Johnson (71) prisjetila se svojih dana na vrhuncu karijere 70-ih, kada je nosila revije za gotovo sve najveće modne kuće.

PROBLEMI S OVISNOŠĆU Cara Delevingne osvrnula se na 2023. godinu: 'Bila je posebna. Trijezna sam, zdrava i sretna'

Za Page Six je progovorila o svojoj borbi s ovisnošću o drogi, koju je prvi put kušala na početku karijere kako bi ostala mršava. 

- Dijeta mi se sastojala od kokaina, šake riže i dva jaja tjedno - rekla je manekenka. 

Objasnila je i da je konzumacija droge bila sastavni dio svakodnevice brojnih njezinih kolegica.

- Uvjerili su nas da kokain ne izaziva ovisnost. Nismo znali da kokain izaziva ovisnost. Nekad su svi koristili droge, ali ta posebna droga za modele je korištena jer nismo jeli - rekla je, pa dodala: 'Sjećam se da sam jela dva jajeta i zdjelu smeđe riže tjedno. Drhtala bih u taksiju i zaustavljala vozača jer sam morala uzeti paketić M&M‘s bombona'. 

Beverly je bila prva Afroamerikanka na naslovnici Voguea, a svoju je ovisnost osvijestila kada ju je majka natjerala da se pogleda u ogledalo. 

LIJEPA ZADRANKA Sjećate se Korine Longin? Evo kako danas izgleda jedna od naših najuspješnijih manekenki

- Tada sam prvi puta jasno vidjela svoje kosti i 'probudila se' - prisjetila se manekenka, koja ne konzumira opijate već pedeset godina. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare