To je to što me zanima!

Slavna pjevačica pokazala liniju na plaži i pokrenula glasine o tome kako je trudna s kolegom

S obzirom na to da je Camila poznata po seksepilnim oblinama i atraktivnom izgledu, fanovi su je počeli kritizirati zbog njenog novog looka, no pjevačicu to, čini se, ni najmanje ne brine. Na plaži je uživala s dečkom Shawnom Mendesom
Vidi originalni članak

Skriva li glazbena zvijezda trudnički trbuh, bilo je pitanje koje je intrigiralo njihove obožavatelje danima, no pjevačica Camila Cabello (24) i kanadski kantautor Shawn Mendes (22) o njezinoj trudnoći nisu rekli baš ništa. 

Camila se pak na plaži pojavila u plavom bikiniju, a pokrenula je nakon toga i one zločeste komentare o višku kilograma. 

ZAGRLIO OBOŽAVATELJICU Shawn raznježio fanove: 'Zašto si ti najslađi dečko na svijetu?'

S obzirom na to da je Camila poznata po seksepilnim oblinama i atraktivnom izgledu, fanovi su je počeli kritizirati zbog njenog novog looka, no pjevačicu to, čini se, ni najmanje ne brine. Uniformirani standard ljepote u 2021. godini i vremenu body positivity pokreta ionako nije 'na cijeni'.

Naravno, među komentarima obožavatelja ovog mladog para našlo se puno i onih koji su pohvalili njezin izgled. 

Camila je pak s osmijehom na licu provela cijeli dan na plaži u društvu voljenog dečka, a u uživanju je nisu omeli ni paparazzi, koji su pratili svaki njihov korak. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • trpotec 07.06.2021.

    Bogme ma iz čega prdnuti.

  • nap 07.06.2021.

    izgleda puno starije 

  • lileee 07.06.2021.

    Trudna???? Krmak debeli 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare