To je to što me zanima!

Slavni chef širio dezinformacije o koroni pa su mu uklonili profil

No ovo nije prvi put da Pete Evans širi dezinformacije. Prije tri godine australski liječnici optužili su ga zbog promicanja pseudoznanosti o prehrani i liječenju od raka
Vidi originalni članak

Australski chef Pete Evans (47) mjesecima unazad na svom Facebook profilu širi dezinformacije o korona virusu. No sada su s Facebooka odlučili reagirati pa su izbrisali Peteov profil. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iznosio je i netočne tvrdnje o maskama, kao i o 5G mreži. Sve te teorije već su opovrgnuli medicinski stručnjaci te nisu istinite - napisao je BBC. 

Inače, chefa je na toj društvenoj mreži pratilo više od milijun ljudi, a većina je podržavalo njegove stavove o pandemiji.

KOŠTA 155 KUNA Ramsay 'nabio' cijenu doručka pa kritičare nazvao idiotima...

Pete se sada prebacio na drugi platformu, točnije, Instagram na kojem se ne prestaje žaliti na odluku Facebooka. 

No ovo nije prvi put da Pete Evans širi dezinformacije. Prije tri godine australski liječnici optužili su ga zbog promicanja pseudoznanosti o prehrani i liječenju od raka.

Komentirali su kako njegovi stavovi ugrožavaju tuđe živote, a prije nekoliko mjeseci platio je kaznu u iznosu od 70 tisuća kuna jer je prodavao aparat za koji je tvrdio da može izliječiti korona virus. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Škorpion..... 25.12.2020.

    Ne vjeruje u koronu...ali prodaje aparat za izljeciti koronu😂

  • bjezidokmozes 24.12.2020.

    I vi stalno sirite dezinformacije

  • Tade 24.12.2020.

    Covjek je donekle u pravu ovaj Virus je biznis Virus samo sto su ga ovi Zlocinci politicki upotrijebili do kraja kako netreba a to ce se dokazati ubrzo i Narod je uocio velike nepravilnosti samo Vakcini recite Ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare