To je to što me zanima!

Slavni chef za lockdown se skrio u luksuznoj vili, javnost bijesna

Osebujni chef naljutio je mnoge nakon što je s lockdownom podijelio 500 otkaza svojim zaposlenicima, a istovremeno je 'težak' gotovo 200 milijuna funti te vrijeme s obitelji provodi u luksuznoj vili uz plažu.
Vidi originalni članak

Slavni britanski TV kuhar Gordon Ramsay (54) s obitelji je početkom godine i pojavom koronavirusa pobjegao na jedno od svojih luksuznih imanja, u Cornwall u dvorac vrijedan oko šest milijuna funti.

Osebujni chef izazvao je bijes javnosti nakon što je s lockdownom podijelio 500 otkaza svojim zaposlenicima, a istovremeno je 'težak' gotovo 200 milijuna funti. Da Ramsayju imaju na čemu zavidjeti pokazao je i objavivši snimku iz luksuzne vile, smještenu tik uz plažu.

Na jednoj od njih snimio je jednogodišnjeg sina Oscara, najmlađeg od njegovo petero djece, ali njegove je brojne pratitelje i britansku javnost više zaintrigirao veličanstveni pogled koji se pruža iz njegove vile. 

GORDON RAMSAY 'Biti zarobljen s 5-ero djece je užas. Cijeli dan moram kuhati'

Lokalno stanovništvo pobunilo se dolaskom imućnih obitelji za vrijeme lockdowna u vikendice van grada, a Ramsayja su optužili i da mir pitoresknog kraja narušava svojim bučnim vožnjama motociklom. 

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU 'FIRME' I KOMENTIRAJTE JER MOŽETE OSVOJITI VRIJEDNE NAGRADE:

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • malenazd9 17.11.2020.

    Ne vidim u cemu je problem? Pa sto bi on sad trebao? Eh...englezi... :/

  • EdgarAllanP 17.11.2020.

    kapitalizam.. ne vidim problem

  • prvi general 17.11.2020.

    Jedina stvar koju ova priča dokazuje, je da britanska javnost nije ništa inteligentnija od hrvatske javnosti. Pa nije on svojevoljno zatvorio restorane da bi trebao biti odgovoran. Drugi su mu zabranili da radi pa bi bio red da se ti isti pobrinu za radnike

Komentiraj...
Vidi sve komentare