To je to što me zanima!

Slavni parovi u celibatu: 'Ništa do braka, ne smijemo, čekamo'

Justin Bieber, Adriana Lima, Miranda Kerr, Lisa Kudrow, Tina Fey, Russell Wilson, Jessica Simpson, i njihovi partneri, samo su neki od čistih primjera ljubavi fokusiranih na prijateljstvo prije braka
Vidi originalni članak

Intimni odnosi su nekim slavnim osobama veoma važni. Predbračnu čistoću poštovale su neke poznate face. S konzumacijom ljubavi su čekali sve dok jedno drugom nisu rekli sudbonosno 'da' bez obzira da li su u prošlosti već bili intimno aktivni ili ne. 

Manekenka Adriana Lima (37) i srpski košarkaš Marko Jarić (40) su čekali prvu bračnu noć. 'Spolni odnos je za brak', otvoreno je priznala Viktorijina anđelica u intervjuu za GQ 2006. Pojasnila je kako njezini dečki moraju poštivati tu odluku. 

- Ako nema poštovanja, to znači da me zapravo ne žele - pojasnila je svoje stavove Lima.

Tada je hodala s Jarićem, za kojeg se i udala 2009. Dobili su dvije kćeri Valentinu (9) i Siennu (6), a razveli su se 2014.

Američka pjevačica Ciara (33) i nogometaš Russell Wilson (30) odmah nakon što su započeli vezu obećali su jedno drugome da će izbjegavati intimnosti do braka. 

- Kada se fokusiraš na prijateljstvo, stvarno mislim da imaš priliku izgraditi snažne temelje za kvalitetnu vezu - rekla je Ciara i udala se za Russella 2016. 

Pjevačica Jessica Simpson (38) izjavila je za People 2000. kako djevičanstvo može biti izazovno. Tada je hodala s pjevačem i voditeljem Nickom Lacheyem (45) koji je priznao da nije lako biti u celibatu, ali da će poštovati njezinu odluku.

Vjenčali su se 2002. i unatoč velikoj ljubavi četiri godine kasnije su se razveli.

Australska manekenka Miranda Kerr (36) i poduzetnik Evan Spiegel (28) također su se zavjetovali na suzdržavanje od odnosa do braka. 

- Ništa prije braka. Evan je vrlo tradicionalan muškarac. Ne smijemo, čekamo - rekla je Miranda za The London Times. Vjenčali su se 2017. i prošle godine dobili prvo dijete, a Kerr već ima sina Flynna (8) iz braka s glumcem Orlandom Bloomom (42). 

Djevičanstva se nije mogla odreći ni glumica, komičarka i spisateljica Tina Fey (49).

- Držala sam se dobrih starih kršćanskih vrijednosti - rekla je Tina Davidu Lettermanu (72) u emisiji.

Fey je priznala da je nevinost izgubila tek nakon što je upoznala skladatelja Jeffa Richmonda (58), s kojim je u braku još uvijek i imaju dvije kćeri Alice (13) i Penelope (7).

Još jedan par se suzdržavao od spolnih odnosa. Glumica Lisa Kudrow (55), slavna Phoebe iz 'Prijatelja' i suprug dirigent Michael Stern, vjenčali su se 1995. i još uvijek su zajedno. 

- Ne znam biste li me mogli okarakterizirati kao suzdržanu, no ja sam razumjela što znači biti u strahu. Čuvala sam se jer sam htjela biti s muškarcem o kojem sam sanjala - ispričala je Lisa.

Bračnim stažom od 23 godine Kudrow i Stern ponosno obaraju rekorde Hollywooda. 

- Kada smo se Michael i ja vjenčali, znali smo da se ne kunemo na vječnu ljubav jer to nitko ne može obećati. Umjesto toga obećali smo si da ćemo raditi na svim eventualnim bračnim problemima koji iskrsnu - rekla je glumica.

OTKRILA Lisa Kudrow: Ja sam potpuna suprotnost od lika Phoebe

Filmski producent Devon Franklin (41) i glumica Maegan Good (37) toliko su bili posvećeni ideji čistoće da su izdali čak i knjigu o tome 'The Wait: A Powerful Practice for Finding the Love of Your Life and the Life You Love'. 

- Muškarci mogu biti disciplinirani u vlastitom intimnom životu. Ne postoji ništa što muškarac ne može učiniti, napisao je DeVon u knjizi.

Iako oboje već spolno aktivni u prošlosti, pjevač Justin Bieber (25) i njegova supruga Hailey Baldwin (22) čekali su do braka da bi konzumirali ljubav. Justin je apstinirao kako bi se, kako kaže, približio bogu. Priznao je da je bio veoma promiskuitetan, i vjeruje da je Hailey 'nagrada' za njegov čistiji životni stil. 

- Nismo spavali zajedno sve do braka. Ljudi nekad imaju spolne odnose jer se ne osjećaju dovoljno dobrima, nisu dovoljno samouvjereni. To rade i žene i muškarci, nema pravila. Namjerno sam se odrekao odnosa kako bi me Bog nagradio i dao mi snage. I mislim da je Hailey taj dar - izjavio je pjevač koji u medijima često naglašava svoju vjeru u Boga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PAZITE IH SE: Ova tri horoskopska znaka su lažni prijatelji

Idi na 24sata

Komentari 24

  • sjever s 03.06.2019.

    Zena vidi da ima mikra, razvod i pa pa.

  • 02.06.2019.

    to je konzervativno,, prelijepa adriana lima isto čekala

  • _Varešak_ 02.06.2019.

    Jeli ima netko da im to vjeruje ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare