To je to što me zanima!

Voditelju Larryju Kingu umrlo je dvoje djece u samo tri tjedna...

King je u travnju prošle godine imao srčani udar u svom domu u Los Angelesu od čega je dobio zastoj srca, zbog čega su mu liječnici savjetovali da ne ide na sprovod djece
Vidi originalni članak

Svijet je zgrožen vijestima da je radijski voditelj Larry King (85) ostao bez dvoje od petero djece, i to u razmaku od tri tjedna. Prvo je 28. srpnja od srčanog udara preminuo 65-godišnji sin Andy, a tri tjedna kasnije od raka pluća preminula je kći Chaia (52). 

Izvori bliski obitelji tvrde kako je voditelj u potpunosti shrvan, a posebno ga je dotukla činjenica da zbog pandemije korona virusa nije mogao doći na sprovod svojoj djeci. 

U 73. GODINI Preminuo je glumac Ben Cross, zvijezda filma 'Vatrene kočije'

King je u travnju prošle godine imao srčani udar u domu u Los Angelesu od čega je dobio zastoj srca, zbog čega su mu liječnici savjetovali da ne ide na sprovod djece. 

Također, King je jedan od rekordera slavnih osoba po broju razvoda. Iza sebe ima sedam propalih brakova. Prije godinu dana razveo se od glumice Shawn King (59) nakon 22 godine braka. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 22.08.2020.

    Samo blesavom coveku neko moze zabraniti ovako nesto....

  • Deox00 22.08.2020.

    Dvoje djece... Čuj djece... Ok, njegova su...

  • TataMata_1 22.08.2020.

    od srčanog udara preminuo 65-godišnji sin Andy, a tri tjedna kasnije od raka pluća preminula je kći Chaia (52). jeste pročitali članak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare