To je to što me zanima!

Slavnu glumicu 'ulovili' u gradu, a zbog brojnih zahvata danas izgleda gotovo neprepoznatljivo

Glumica je izašla zbog kupnje namirnica za kuću. Na sebi je imala majicu s dugim rukavima, bež hlače i tenisice. Mnoge je začudio njezin odabir odjeće s obzirom na to da su vani bile poprilično visoke temperature
Vidi originalni članak

Glumica Lara Flynn Boyle (51), poznata po ulozi u seriji 'Twin Peaks', godinama se skriva od očiju javnosti zbog lica koje je uništila brojnim plastičnim operacijama. Njezin izgled s početka karijere i danas gotovo je neprepoznatljiv. 

Naime, Laru su američki paparazzi nedavno uspjeli 'uhvatiti' na ulici. Kao i prijašnjih godina, u ležernoj kombinaciji skrivala se iza velikih sunčanih naočala.

Izašla je, po svemu sudeći, kako bi obavila kupovinu za kuću. Na sebi imala majicu s dugim rukavima, bež hlače i tenisice. Uz poprilično loš izgled, mnoge je začudio i njezin odabir duge odjeće s obzirom na to da su vani bile poprilično visoke temperature. 

Fanovi glumice na sve su se osvrnuli putem društvenih mreža. 

- Najžalosnije je što se ne može kontrolirati; Ovo je tužno; Mogla je izgledati tako dobro - samo su neki od komentara. 

Podsjetimo, Lara nikada nije potvrdila da je otišla pod nož no, prvi znakovi plastičnih operacija mogli su se vidjeti početkom 2000-ih, dok je hodala s Jackom Nicholsonom.

Kad se 2006. udala za agenta za nekretnine Donald Ray Thomas II, još jednom se činilo kao da je glumica odlučila otići na daljnje, a mnogi stručnjaci su vjerovali da je bila podvrgnuta većem broju rinoplastike, povećanjima usana, da je stavila filere u obraze i obrve te da je napravila lifting lica.

Larino nekoć definirano lice čini se natečenije nego ikad prije, što bi moglo biti rezultat razlijevanja filera što uzrokuje opuštene obraze.

Prije nekoliko mjeseci u medijima je najavila i povratak na male ekrane. Rekla je kako će glumiti u filmu 'Smrt u Teksasu'. 

- Ne bojim se činjenice što na filmu izgledam loše. Izgledam čak gore nego u stvarnom životu - objasnila je tada.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • iiiih 07.09.2021.

    Da li je po celom telu pirgava?!

  • simonairena 07.09.2021.

    pcele izujedale

  • krkanADZ 07.09.2021.

    za epitet "slavna" očekujem iz Tvin Piksa barem još desetak naslova...

Komentiraj...
Vidi sve komentare