To je to što me zanima!

Sletjeli u Rim: Meghan i Harry su došli na svadbu bez Archieja

Prema pisanju britanskih medija, bračni par već je prije nekoliko dana najavio vjenčanje modne dizajnerice. Udaje se za svog zaručnika, tajkuna Michaela Hessa, a na rasporedu vjenčanja našla se i zabava u Cinecetti
Vidi originalni članak

Vovjvotkinja od Sussexa Meghan Markle (38) i princ Harry (35) sletjeli su u Rim, kako bi u subotu prisustvovali svadbi njihove prijateljice, modne dizajnerice Mishe Nonooe. Uoči vjenčanja, njihov sin nije bio s njima, već je ostao kod kuće, pišu britanski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Archieja nisu vodili sa sobom kako bi uživali nekoliko dana zajedno. Meghan i Harry započet će 'turneju' u ponedjeljak u južnoj Africi, ali će se prije toga dan prije vratiti u Cape Town.

Prema pisanju britanskih medija, bračni par već je prije nekoliko dana najavio vjenčanje modne dizajnerice. Udaje se za svog zaručnika, tajkuna Michaela Hessa, a na rasporedu vjenčanja našla se i zabava u Cinecetti, legendarnim filmskim studijima u kojima su snimali redatelji poput Rossellinija, Fellinija, De Sica i Viscontija.

Popis gostiju koji će također prisustvovati vjenčanju vrlo je sofisticiran. Tako su se na popisu gostiju našla imena poput Ivanke Trump i njenog supruga Jareda Kushnera, manekenka Karlie Kloss (27), pjevačica Katy Perry (34), glumac Orlando Bloom (42)...

Misha Nonoo karijeru modne dizajnerice započela je u New Yorku, a danas su joj klijentice poznate ličnosti poput glumice Emme Watson (29) i manekenke Irine Shayk (33) i Alessandra Ambrosio (38).

Vojvotkinja od Sussexa i princ bili su nedavno na tajnom odmoru na Ibizi, što im je prvo zajedničko ljetovanje otkako su postali roditelji. Na Ibizu su sletjeli privatnim avionom, a s njima je tada išao i njihov sin Archie. Članovi kraljevske obitelji uspjeli su zadržati svoje putovanje potpuno tajnim, unatoč mnogim paparazzima na otoku u ljetnoj sezoni. Putovali su sa sigurnosnom pratnjom iz Velike Britanije, a na raspolaganju su imali i usluge pet španjolskih pratitelja. 

Harry je u posljednje vrijeme izgradio imidž požrtvovnog i vrijednog oca, dok Meghan nema ni približno pozitivnu sliku u očima javnosti. Vojvotkinju često razapinju zbog njezinog načina života i starih navika, zbog kojih se teško prilagođava tradicionalnim običajima kraljevske obitelji. 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Magija_1 20.09.2019.

    Jadan mali....da to kod nas napravi jedna majka,već bi se uključio centar za socijalnu skrb jer bi susjedi zvali....ah...

  • mimidu 20.09.2019.

    Ova sigurno predano doji dvoje dojenče....not!

  • 19.09.2019.

    normalno nece voditi dijete na vjenčanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare